Redactie - 23 oktober 2018

FICO, FireEye en anderen kiezen voor Oracle Cloud Infrastructure

FICO, FireEye en anderen kiezen voor Oracle Cloud Infrastructure image

Oracle heeft tijdens zijn Oracle OpenWorld event in San Francisco aangekondigd dat Independent Software Vendors (ISV's) over de hele wereld snel gebruikmaken van Oracle Cloud Infrastructure voor het uitvoeren van bedrijfs- en cloud-native applicaties met bedrijfskritieke prestaties en core-to-edge-beveiliging. 

Meerdere merken, waaronder FICO, FireEye, KNAPP en Manhattan Associates, hebben gekozen voor Oracle Cloud Infrastructure om hun cloudoplossingen aan te drijven.

Volgens onderzoeksbureau IDC hebben ISV's die gebruikmaken van Oracle Cloud een snellere time-to-market, snellere onboarding van klanten, kostenbesparingen en een verhoogd vermogen om betrouwbare, veilige services te bedienen zo wordt beweerd tijdens Oracle OpenWorld.

"We blijven een enorme groei zien in de ISV-acceptatie van Oracle Cloud", zegt Inderjeet Singh, executive vice president Global ISV, OEM en Java. "Oracle Cloud Infrastructure biedt ISV's de mogelijkheid om sneller te innoveren en hun activiteiten te stroomlijnen, terwijl ze tegelijkertijd betere prestaties bieden tegen lagere kosten in vergelijking met andere openbare cloudproviders."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!