Samsung legt focus met Enterprise Editions smartphones op zakelijke markt

23-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung legt focus met Enterprise Editions smartphones op zakelijke markt

Samsung introduceert Enterprise Editions van de Galaxy S9, S8 en A8, versies die specifiek zijn gericht op de zakelijke markt. Bij de Enterprise Editions staan veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op de mobiele omgeving centraal. Zo ondersteunt Samsung organisaties minimaal vier jaar na de productintroductie kosteloos met beveiligings- en firmware-updates, vier jaar E-FOTA on MDM en vier jaar Knox Configure.

“Vaak zie je dat bedrijven medewerkers van consumentensmartphones voorzien. Dat kan, maar maakt het beheren en beveiligen van toestellen voor IT-managers lastig en omslachtig”, zegt Douwe Klomp, Senior Product Manager Mobile B2B van Samsung Nederland. “Met de Enterprise Editions bieden wij hier een oplossing voor. Met vier jaar softwareondersteuning weten organisaties zeker dat hun bedrijfsdata optimaal beveiligd zijn. En met Knox Configure en E-FOTA on MDM maken wij het beheren, beveiligen en updaten van smartphones op afstand gemakkelijker en efficiënter.”

Totaaloplossing voor zakelijke telefonie

De Enterprise Editions zijn de eerste Samsung smartphones die puur gericht zijn op de zakelijke markt. Daardoor kan Samsung beter inspelen op de behoeften en wensen van organisaties en eindgebruikers. De voordelen van de Enterprise Editions kort op een rij:

  • Minimaal vier jaar ondersteuning met beveiligings- en firmware-updates na de productintroductie. Daarmee wordt de veiligheid van bedrijfsdata gewaarborgd.
  • Via Knox Configure passen organisaties smartphones volledig aan op hun werkwijze. IT-managers geven groepen gebruikers via de webomgeving van Knox Configure rechten, bepalen het beveiligingsniveau of installeren eigen apps. Knox Configure kan worden gepersonaliseerd met behulp van bedrijfslogo’s tot WiFi-netwerken en van notificaties tot wallpapers. Knox Configure wordt vier jaar kosteloos ondersteund.
  • Met E-FOTA on MDM rollen IT-managers snel en eenvoudig firmware uit naar alle gekoppelde apparaten, zonder tussenkomst van de eindgebruiker. Dit geeft hen meer grip op de software van smartphones. E-FOTA on MDM werkt met een groot aantal MDM-oplossingen en wordt vier jaar kosteloos ondersteund.
Terug naar nieuws overzicht
Mobility