Oracle tweakt HR aanbod met AI toepassingen
24-10-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Oracle tweakt HR aanbod met AI toepassingen

Om organisaties te helpen aan de toenemende verwachtingen van kandidaten en medewerkers te voldoen, heeft Oracle nieuwe door kunstmatige intelligentie / artificial intelligence (AI) aangedreven innovaties en andere updates voor Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud aangekondigd. Dit meldt de leverancier tijdens de Oracle OpenWorld conferentie in San Francisco. 

De nieuwste innovaties helpen, volgens Oracle,  HR-teams mensen en talentenprocessen te herdenken om sneller sterkere teams te bouwen, personeelsverloop te verminderen en de werknemerservaring te verbeteren.

De snel veranderende eisen van de hedendaagse talenteconomie zijn uitdagende HR-professionals om gevestigde processen te heroverwegen om een ??holistisch beeld te krijgen van de ervaring, vaardigheden en carrièreambities van hun talent zo vindt Oracle. De nieuwste versie van Oracle HCM Cloud gaat deze uitdaging aan door het vereenvoudigen van HR-processen en het verbeteren van de werknemerservaring om HR-teams te helpen een zinvolle afstemming te bereiken tussen de verantwoordelijkheden van elke medewerker en de algemene bedrijfsdoelstellingen van een organisatie.

"De voortdurend veranderende verwachtingen van kandidaten en medewerkers is een van de grootste uitdagingen voor organisaties en leidt tot escalerende wervingskosten en een hoger personeelsverloop", aldus Chris Leone, senior vice-president van ontwikkeling, Oracle HCM Cloud. "Verwachtingen zullen sneller blijven veranderen dan de meeste organisaties in staat zijn om te evolueren of ervaringen uit te vinden en deze constante stroom vereist HR-teams om voortdurend te innoveren en zich aan te passen. Door het nieuwste op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning binnen Oracle HCM Cloud te blijven integreren, helpen we onze klanten het complex te vereenvoudigen en de best mogelijke werknemerservaring te bieden. "

Met Oracle HCM Cloud kunnen HR-professionals voldoen aan de toenemende verwachtingen van een voortdurend veranderend personeels- en bedrijfsklimaat door een compleet en krachtig platform te bieden dat de volledige levenscyclus van de werknemer omvat. De nieuwste updates voor Oracle HCM Cloud verlengen de toewijding van Oracle om het werken eenvoudiger, slimmer en flexibeler te maken zo besluit Oracle.

Terug naar nieuws overzicht
Software