Witold Kepinski - 23 oktober 2018

Oracle Digital Assistant moet productiviteit verbeteren

Oracle Digital Assistant moet productiviteit verbeteren image

Door organisaties te voorzien van de transformationele tools die ze nodig hebben om innovatie te omarmen, heeft Oracle nieuwe ontwikkelingen in opkomende technologieën in Oracle Cloud aangekondigd, inclusief kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, blockchain, IoT en menselijke interfaces. Dit wordt gemeld tijdens Oracle OpenWorld 2018 in San Francisco.

Oracle's strategie is om opkomende technologieën overal in zijn cloudaanbod te laten doordringen, zo meldt de leverancier. Om klanten te helpen gemakkelijker gebruik te maken van deze technologieën als onderdeel van hun digitale transformatie, heeft Oracle innovatieve technologieën ingebed in haar bedrijfsapplicaties en deze nieuwe mogelijkheden uitgebreid naar het platform, zodat klanten daarop kunnen voortbouwen. Daarnaast fungeert Oracle Cloud Infrastructure als de fundamentele enabler voor de AI- en autonome mogelijkheden van Oracle.

"De echte kans met opkomende technologieën stelt onze klanten in staat om innovatie te omarmen op een schaal die we nog nooit eerder hebben gezien", zegt Amit Zavery, executive vice president van Oracle Cloud Platform. "De technologieën van Oracle bieden de bouwstenen voor klanten om nieuwe innovaties te pionieren, nieuwe kansen te creëren en geweldige doorbraken te bewerkstelligen."

Machine learning en geavanceerde AI zijn verweven in Oracle Cloud-services. Oracle CX-applicaties bevatten bijvoorbeeld ingebouwde AI-tools die de gezondheid van het account beter voorspellen, de best mogelijke serviceacties leveren, antwoorden automatiseren en meer gepersonaliseerde services bieden. Oracle integreert ook machinaal leren in zijn beveiligingsaanbod om beveiligingsdreigingen te helpen detecteren. Belangrijker nog, Oracle combineert machinaal leren met tientallen jaren database-optimalisatie om 's werelds eerste en enige zelfrijdende database te leveren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!