Witold Kepinski - 24 oktober 2018

SAP introduceert partnerprogramma voor S/4HANA Cloud

SAP heeft een innovatieprogramma voor partners gelanceerd om nieuwe applicaties te bouwen en op de markt te brengen die de rijke functionaliteit van SAP S / 4HANA Cloud vergroten. Het partnerinnovatieprogramma is ontworpen voor klanten in microverticals binnen prioritaire industrieën, zoals professionele services en productie.

Het programma helpt partners de intelligente mogelijkheden van SAP S / 4HANA Cloud uit te breiden met behulp van het open en flexibele SAP Cloud Platform. Bovendien maakt SAP S / 4HANA Cloud SDK, een softwareontwikkelingskit die partners voorziet van alle productiviteitstools en sjablonen die ze nodig hebben voor snelle innovaties, het ontwikkelingsproces nog sneller. SAP zal deze oplossingen samen met partners co-commercialiseren om hen te helpen bij het stimuleren van nieuwe bedrijfsgroei en winstgevendheid.

In eerste instantie zal SAP samenwerken met een groep geselecteerde partners, waarna het programma in de tweede helft van 2019 wordt uitgebreid naar alle partners die zich richten op SAP S / 4HANA Cloud.

"Veel van onze klanten vragen om een intelligente enterprise resource planning-oplossing die niet alleen voorziet in bredere behoeften van de industrie, maar ook hun unieke microvertical zakelijke uitdagingen ondersteunt", aldus Franck Cohen, president, Digital Core & Industry Solutions, SAP. "Ze willen een oplossing uit de doos om hen te helpen gedijen. Het SAP-ecosysteem en partners - een van de sterkste netwerken in zijn soort ter wereld - zullen een cruciale rol spelen door ons te helpen aan de behoeften van onze klanten op zeer specifieke markten te voldoen. We doen er alles aan om onze partners mondiger te maken en te ondersteunen, zodat ze oplossingen kunnen bouwen en op de markt kunnen brengen die complementair zijn aan onze belangrijkste SAP S / 4HANA Cloud-software. "

SAP S / 4HANA Cloud is een cloud-ERP- oplossing met digitale gebruikerservaring met AI-aangedreven automatisering van bedrijfsprocessen SAP S / 4HANA Cloud wordt gebruikt klanten, zoals Deloitte, LaLiga, LaDiga, Pladis (oa Godiva) en Topcon Corporation.

SAP-partner Beyond Technologies maakt al gebruik van SAP S / 4HANA Cloud SDK om uitbreidingen te ontwikkelen. "SAP S / 4HANA Cloud SDK heeft het ontwikkelingsproces voor uitbreidingen van SAP S / 4HANA Cloud aanzienlijk verbeterd", zegt Leonardo De Araujo, partner en chief technology officer van Beyond Technologies. "In plaats van alle vereiste code handmatig te implementeren voor het afhandelen van oData-serviceaanvragen, genereert de SDK deze automatisch voor ons. Hiermee hebben we de ontwikkeling tot 50 procent kunnen verminderen. "

Partners die geïnteresseerd zijn in het programma, kunnen contact opnemen met hun SAP-partner managers om meer te leren en use cases te bespreken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!