Wouter Hoeffnagel - 25 oktober 2018

T-Systems is Global Platinum Reseller Partner van SAP

SAP heeft T-Systems de topstatus Global Platinum Reseller Partner toegekend. Deze status is wereldwijd aan slechts tien van de 5.000 SAP-partners toegekend. T-Systems is de enige wereldwijde end-to-end ICT-dienstverlener met deze certificering.

"Uiteraard zijn wij enorm vereerd met deze benoeming tot SAP Global Platinum Reseller Partner,” zegt Elena María Ordóñez del Campo, verantwoordelijk voor het SAP-partnership bij T-Systems. “Dit is een geweldige beloning voor onze strategische samenwerking met SAP. Onze klanten profiteren elke dag van onze uitgebreide kennis op het vlak van SAP-diensten.”

SAP-kennis in combinatie met lokale ondersteuning

Deze platinumstatus is de hoogste categorie binnen het SAP reseller-programma. De resellers elite met deze erkenning beschikken over uitgebreide en specialistische SAP-kennis die wereldwijd wordt ingezet met lokale ondersteuning. Zo heeft T-Systems onlangs nog twee grote vliegvelden in Brazilië en een ziekenhuis in Botswana in recordtijd voorzien van SAP S/4HANA cloudoplossingen. Met de zogeheten SAP cloudifier heeft T-Systems een methode ontwikkeld waarmee traditionele IT-landschappen snel, veilig en relatief eenvoudig getransformeerd worden naar een cloudomgeving. Dit stelt organisaties in staat om hun digitalisering eenvoudig en tegen vaste kosten te bevorderen.

Met 4.000 SAP-experts in huis, beheert T-Systems ’s werelds grootste SAP HANA-omgeving met een geheugen van maar liefst 45 TB. In nauwe samenwerking met SAP helpen de awardwinnaars van dit jaar klanten om innovaties gemakkelijk te implementeren, snel resultaten te behalen, duurzaam te groeien en eenvoudiger te werken met SAP-oplossingen. “Met deze aanpak zijn organisaties in staat via vooraf gestandaardiseerde diensten risicovrij te transformeren naar multi- en hybride cloudlandschappen,” concludeert Elena María Ordóñez del Campo. Inmiddels heeft de ICT-dienstverlener ervaring met meer dan 1.000 SAP-projecten en heeft T-Systems 67 SAP-delivery centers over de gehele wereld.

Partner Excellence Award 2018

Eerder dit jaar erkende SAP T-Systems al als SAP-servicepartner van het jaar in de EMEA en Midden- en Oost-Europa regio. T-Systems ontving hiervoor de Partner Excellence Award 2018.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!