eSentire koopt cybersecurity AI specialist Versive
25-10-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

eSentire koopt cybersecurity AI specialist Versive

eSentire, een managed detection and response (MDR) provider, heeft de overname aangekondigd van het in Seattle gevestigde Versive Inc., een cybersecurity AI-bedrijf dat biedt geavanceerde dreigingsdetectie en automatisering met zijn platform.

eSentire kondigde ook de benoeming aan van senior leiders van voormalige leidinggevenden van Versive, Dustin Rigg Hillard, als Chief Technology Officer, Ashley Fidler als Vice President, Product en Matthew Vanderzee als Vice President, Engineering. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

"Onze evolutie van MDR combineert expert menselijke analyse met AI-systemen om effectief in te spelen op het toenemende aantal bedreigingen voor organisaties. Traditionele beheerde beveiligingsbenaderingen en -instrumenten kunnen niet snel worden aangepast aan de uitdagingen van de hedendaagse zakelijke omgeving, "zegt Kerry Bailey, CEO van eSentire. "Het samenvoegen van expert data wetenschappers, ingenieurs en beveiligingsteams en het integreren van de kracht van AI in eSentire-services zal resulteren in het meest geavanceerde MDR-platform dat de schaalbaarheid, automatisering en snelheid levert die de moderne organisatie vereist zonder in te boeten aan kwaliteit."

Terug naar nieuws overzicht
Security