Sublime verzorgt muziek tijdens Nieuwjaarsreceptie Dutch IT-channel Awards gala

30-10-2018

Sublime verzorgt muziek tijdens Nieuwjaarsreceptie Dutch IT-channel Awards gala

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voorafgaand aan het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 17 januari 2019 in Studio 21 Hilversum verzorgt landelijk radiostation Sublime de muziek. Tijdens het grootste IT Business netwerkevent van Nederland worden er twintig awards uitgereikt aan resellers, distributeurs, leveranciers en personen die in 2018 uitblinken met innovatieve cases.

Sublime

Radiostation Sublime staat bekend om het draaien van funk, soul en jazz muziek te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen. Sublime brengt meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen.

Ga voor meer informatie naar Sublime.nl.

Rob de Kleijnen, Uitgever Dutch IT-channel. “Iedereen in onze branche kent de kracht van een goed nummer, in goede en ook in moeilijke of inspannende tijden. De muziek van Sublime past goed in het ondernemend, innoverend creatief karakter van de Nederlandse IT business."

Wilt u ook aanwezig zijn op het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala neem dan contact op met Yvonne Bansagi: 06 23 53 03 99 of mail y.bansagi@dutchitchannel.nl.

Voor meer informatie over de Dutch IT-channel Awards en het programma en de sprekers surf naar: www.dutchitawards.nl

Terug naar nieuws overzicht