Witold Kepinski - 29 oktober 2018

Michael Hon-Mong leider Acronis Europa

Michael Hon-Mong leider Acronis Europa image

Acronis, speler in cyberbeveiliging en gegevensopslag in de hybride cloud , vierde zijn 15e verjaardag en kondigt de benoeming aan van Michael Hon-Mong tot Vice President en General Manager Europe.

Hon-Mong heeft eerder verschillende verkoop-, marketing- en managementfuncties bekleed bij Acronis. Gedurende deze periode droeg hij bij aan de omzetgroei met dubbele cijfers door verschillende verkoop- en strategische maatregelen. Hon-Mong speelde een cruciale rol bij het opbouwen van de organisatie en positionering van het merk Acronis als een toonaangevende leverancier van cyberbeschermingsoplossingen voor de Europese markt. Hij zal zijn activiteiten uitoefenen op het regionale hoofdkantoor van het bedrijf in München. Voordat hij terugkeerde naar Acronis, was Hon-Mong managing director van Unitrends GmbH voor Centraal- en Oost-Europa.

Acronis blijft zijn aanwezigheid op de Europese markt uitbreiden. Onlangs heeft het bedrijf een R & D-centrum in Sofia, Bulgarije, aangekondigd. Hon-Mong zal het bedrijf meenemen naar de volgende fase van ontwikkeling, de technische basis uitbreiden en voldoen aan de behoeften en vereisten van lokale partners en klanten.

Acronis biedt back-up producten voor serviceproviders en zakelijke gebruikers, onder andere met op AI gebaseerde ransomware-bescherming en op blockchain gebaseerde gegevensverificatie. Acronis behandelt vijf vectoren van cyberbeveiliging - betrouwbaarheid, beschikbaarheid, vertrouwelijkheid, authenticiteit en veiligheid - en biedt Europese klanten van elke omvang oplossingen.

"Ik kijk er naar uit om meer inzicht te krijgen in hoe het bedrijf de afgelopen jaren is geëvolueerd en ik kijk er naar uit om het team naar nieuwe doelen te leiden", zegt Hon-Mong. "Acronis biedt de veiligste back-up op de markt. Onze cyberbeveiligingsoplossingen zullen serviceproviders helpen hun bedrijf te laten groeien en klanten te helpen bij het beschermen van alle gegevens, applicaties en systemen. "

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!