Tech Data tekent pan-Europese overeenkomst met Cloudera

29-10-2018 | door: Witold Kepinski

Tech Data tekent pan-Europese overeenkomst met Cloudera

Tech Data kondigt een pan-Europese overeenkomst aan met Cloudera, het moderne platform voor machine learning en analytics dat is geoptimaliseerd voor de cloud. Onder de nieuwe distributieovereenkomst hebben de klanten van Tech Data toegang tot de volledige portfolio met producten en oplossingen van Cloudera.

Craig Smith, vice president IoT en Analytics, Europa, bij Tech Data zegt: "Data vormt de kern van alle machine learning en analytics applicaties. Voordat de data kan worden gebruikt in een applicatie, dient het eerst te worden gesorteerd, gestructureerd en gecategoriseerd. Cloudera biedt hiervoor een zeer effectief enterprise platform. Smith vervolgt: "De toevoeging van Cloudera aan onze portfolio weerspiegelt onze toewijding om onze klanten de beste technologie, services en middelen te bieden om krachtige IoT en analytics solutions te bouwen voor moderne zakelijke uitdagingen."

Ian Belton, Sales Director, IoT en Analytics, Europa bij Tech Data, merkt op: "Cloudera vormt een aanvulling op de bestaande leveranciers in onze portfolio en past uitstekend in het IoT- en analytics-ecosysteem van Tech Data. Wij verheugen ons op de samenwerking met Cloudera om onze klanten in staat te stellen innovatieve en uitdagende oplossingen te creëren. "

Stephen Line, vice president Sales van Cloudera EMEA, zegt: "Met het continu uitbreiden van onze activiteiten in heel Europa, is het voor Cloudera van groot belang de sterkste distributiepartner in de sector binnen te halen, om de groei met partners te bewerkstelligen Tech Data zal onze partners helpen bij het implementeren van ons moderne, voor cloud geoptimaliseerde, platform voor machine learning en analytics wanneer zij de digitale transformatiemogelijkheid met klanten willen benutten."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud