Celonis verdubbelt aantal Benelux-medewerkers
30-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Celonis verdubbelt aantal Benelux-medewerkers

Celonis breidt uit met half dozijn nieuwe medewerkers om te kunnen voldoen aan de sterk groeiende vraag naar process mining. Het softwarebedrijf stelde in juni dit jaar nog Alexander Lethen aan als Regional Vice President Benelux.

Celonis helpt bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Door bottlenecks inzichtelijk te maken en processen te verbeteren, besparen bedrijven niet alleen miljoenen aan kosten, maar verbetert ook de klanttevredenheid.

Geesje Bakker benoemd tot Partner Manager

Geesje Bakker is aangesteld als Partner Manager en was hiervoor werkzaam bij Backbase, ServiceNow en Dell. Daarnaast is het accountmanagement team uitgebreid met vier ervaren krachten, waaronder Chris Schaap (voorheen bij Sabre en Oracle) en Ruud Tompson (eerder betrokken bij Basware en Konica Minolta). Daarnaast zullen ook enkele werkstudenten het team versterken.

"Onze oplossing wordt steeds veelomvattender en het wordt door steeds meer bedrijven omarmd", legt Lethen uit. "De afgelopen jaren zijn steeds meer bedrijven onze oplossing in gaan zetten en de meerwaarde van Celonis Process Mining wordt snel zichtbaar. Door interessante use cases – van grote klanten zoals AkzoNobel en APG, maar ook van middelgrote partijen zoals Terberg – wordt er steeds meer ruchtbaarheid gegeven aan de meetbare voordelen die Celonis biedt. Daarnaast blijft Celonis innoveren. Dit zorgt voor een sneeuwbaleffect; steeds meer bedrijven weten ons te vinden en dat zorgt voor een sterke groei van Celonis in de Benelux en daarbuiten."

Terug naar nieuws overzicht