Redactie - 30 oktober 2018

Inforza sluit partnerovereenkomst met Omnext

IT-dienstverlener Inforza, specialist in ontwerp, bouw en beheer van zakelijke applicaties met innovatieve technieken heeft met Omnext, specialist in het ombouwen van legacy-systemen naar nieuwe systemen, een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Inforza zal als business partner van Omnext, consultancy op het gebied van code analyse leveren door inzet van de technologie van Omnext en hierbij ondersteund worden met de ruime kennis en ervaring van Omnext.

“Deze samenwerking past in ons streven naar optimale kwaliteitsborging van de door ons ontworpen, gebouwde en geïmplementeerde applicaties” zegt Rob van Kerkwijk, Sales Director bij Inforza Projecten. “Voor de sterk groeiende OutSystems-markt heeft Omnext een specifieke dienst ontwikkeld: Fit test 4 OutSystems. De Fit Test 4 OutSystems, is een objectieve en volledig geautomatiseerde nulmeting van het OutSystems Applicatie Model. Inforza voegt de Fit test 4 Outsystems toe aan haar portfolio. Hiermee bieden wij onze klanten inzicht in pijnpunten maar ook waar de mogelijkheden zijn. De test is gebaseerd op OutSystems ‘Best Practices’ die in het systeem aangevuld zijn met onze eigen expertise om zo resultaten direct in de context van onze opdrachtgevers te kunnen plaatsen. Als uitkomst van de Fit Test 4 OutSystems is intelligente informatie beschikbaar waarmee in één upload de mogelijkheid geboden wordt om de business te verbeteren”.

“Met Inforza treffen wij een gecommitteerde partner, die het belang van kwaliteit in relatie tot kosten, velocity en een exponentieel toenemende vraag om digitale functionaliteit, weet te waarderen als een uitgangspunt ” zegt Jaco de Vries, Directeur van Omnext. “De kennis en ervaring van Inforza op het gebied van legacy-systemen en applicatieontwikkeling sluit uitstekend aan bij de expertise en best practises van Omnext. Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking, mede gebaseerd op een gezonde ambitie, met succes de positie in de Nederlandse markt verder zal weten te ontwikkelen!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!