Wouter Hoeffnagel - 30 oktober 2018

NEH en Vancis bundelen krachten in Total Specific Hosting

NEH, een ICT outsourcing partij voor de Nederlandse woningcorporatie sector, en VANCIS, ICT outsourcing partij voor de Nederlandse educatie sector, bundelen hun krachten in de onderneming Total Specific Hosting (TSH). Hierdoor onstaat een ICT outsourcing partij voor de Nederlandse semi-publieke sector met een omzet van meer dan € 35 miljoen en 150 medewerkers.

NEH en VANCIS hebben een complementair aanbod van diensten en een gedeelde bedrijfscultuur, waarbij de focus ligt op klanttevredenheid en kennis van klantprocessen. NEH en VANCIS blijven autonoom opereren als onderdeel van TSH, terwijl actief op deelgebieden zal worden samengewerkt. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en heeft als doel de huidige sterke organische groei van NEH en VANCIS voort te zetten en daarbij acquisitieve groei te realiseren door andere toonaangevende ICT outsourcingsbedrijven aan te sluiten binnen TSH.

Meerderheidsbelang voor Strikwerda Investments

Strikwerda Investments, een Nederlands familie investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector, neemt via haar portfoliobedrijf TSH een meerderheidsbelang in NEH, de overige aandelen blijven in handen van de bestaande aandeelhouders die in hun huidige rollen actief blijven.

Jan Pieter Cleveringa, medeoprichter en bestuurder NEH: “Door de samenwerking zullen wij onze marktpositie, producten en klantenbasis blijven uitbreiden. TSH, ondersteund door SI, biedt een solide financieel en strategisch fundament om onze visie “een landelijk platform voor woningcorporaties” waar te maken. We hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking een “best of both worlds” structuur creëert, waarbij onze autonomie en cultuur behouden blijven en schaalgrootte en investeringskracht worden toegevoegd.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!