Redactie - 31 oktober 2018

Avi Networks SaaS-platform voor multi-cloud load balancing en applicatiediensten

Avi Networks SaaS-platform voor multi-cloud load balancing en applicatiediensten image

Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, lanceert Avi SaaS. Dit betreft een SaaS-oplossing voor multi-cloud load balancing in de industrie.

Avi SaaS biedt cloud-managed software voor het leveren van applicatiediensten in een multi-cloud omgeving, waaronder load balancing, een web application firewall (WAF), global server load balancing (GSLB) en een service mesh voor containers.

De oplossing biedt een uitweg voor de beperkingen van appliance-based Application Delivery Controllers (ADC’s) die niet geschikt zijn voor de public cloud. Avi SaaS combineert de eenvoudige uitrol van cloud-provider oplossingen en grootzakelijke features zonder de gebruiker te beperken tot één omgeving zo meldt Avi Networks.

De oplossing levert consistente functies ongeacht de onderliggende infrastructuur. De oplossing versnelt time-to-value, verlaagt operationele kosten (OpEx) en stimuleert operationele vereenvoudiging, aldus Avi Networks.

Avi SaaS complementeert Avi’s vlaggenschip, het Avi Vantage Platform, door de Avi Controller aan te bieden als een cloud-managed dienst.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!