Witold Kepinski - 31 oktober 2018

Qualys neemt container security specialist Layered Insight over

Qualys, leverancier van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, heeft  aangekondigd dat het Layered Insight heeft overgenomen, speler in container- native applicatiebescherming.

"Deze overname brengt Qualys naar de voorhoede van de containerveiligheid", zegt Philippe Courtot (foto), voorzitter en CEO van Qualys. "Met een zeer schaalbare architectuur kunnen we met Layered Insight runtime-mogelijkheden en geautomatiseerde handhaving toevoegen aan onze huidige Container Security-oplossing."

"Als klant van zowel Qualys als Layered Insight ziet GE Digital de waarde van deze acquisitie", zegt Al Ghous, Sr. Director of Cyber Security bij GE Digital. "Het biedt een uiterst schaalbare container-native applicatiebescherming voor de uitzonderlijke kwetsbaarheidsbeoordelingsmogelijkheden van Qualys. We kijken uit naar de beschikbaarheid van de geïntegreerde oplossing om onze beveiligingsuitdagingen voor alle soorten workloads aan te pakken. "

Door Layered Insight aan te schaffen, breidt Qualys zijn huidige mogelijkheden uit met deep visibility en runtime-toepassingsbeveiliging voor gecontaineriseerde en serverloze werkbelastingen. De geïntegreerde oplossing zal deep runtime gedragsanalyse automatisch correleren met Qualys mogelijkheden voor bedreigingsbescherming om DevOps teams runtime-applicatiebescherming te bieden zonder toegevoegde complexiteit van het containerbeheer.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!