Dell EMC promoties voor Patrick van de Coolwijk en Jeanine Peek

Dell EMC promoties voor Patrick van de Coolwijk en Jeanine Peek

31-10-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell EMC promoties voor Patrick van de Coolwijk en Jeanine Peek

Jeannine Peek zal vanaf 1 november 2018 de rol van Regional Vice President West-Europa gaan vervullen binnen Dell EMC onder het leiderschap van Henrik Thomsen, Senior Vice President West-Europa Commercial.

In die rol is ze verantwoordelijk voor het leiden van zeven landen binnen die regio: Denemarken, Finland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland. Peek is zeven jaar lang Managing Director Commercial van Dell EMC Nederland geweest. Patrick van de Coolwijk neemt haar taken vanaf 1 november over en zal ook gaan rapporteren aan Thomsen. Van de Coolwijk is al sinds 2013 werkzaam bij Dell EMC en vervulde voorheen de rol van Sales Director.

Peek schrijft aan haar relaties: "Na zeven jaar Dell EMC Nederland geleid te hebben, is het tijd voor een nieuwe interne stap in mijn carrière. Per 1 november leg ik mijn taken als Managing Director Dell EMC Nederland neer en treed ik aan als Regional Vice President binnen West-Europa. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het leiden van zeven landen binnen deze regio, waaronder Zwitserland en Spanje. Een spannende uitdaging waarbij ik het vele goede uit Nederland kan combineren in een internationale context. Nederland is ontzettend goed op weg als het gaat om de digitale transformatie. Samen met u zijn we dit traject gestart en samen met u gaan we er zeker een succes van maken. Het is mij een genoegen om mee te delen dat Patrick van de Coolwijk mij zal opvolgen als Managing Director Dell EMC Nederland. Patrick heeft de afgelopen jaren de functie van Director Sales bij Dell EMC vervuld en kent de Nederlandse markt als geen ander. Ik wil u van harte bedanken voor de goede samenwerking in de afgelopen jaren."

Dell EMC maakt onderdeel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen. Dell EMC bedient klanten in 180 landen, inclusief 98 procent van de Fortune 500, met het meest uitgebreide en innovatieve portfolio van edge tot core tot cloud.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud