Redactie - 01 november 2018

Exact neemt ProQuro over

Exact, leverancier van bedrijfssoftware voor het MKB in de Benelux, breidt zijn aanbod uit door de overname van procurement-softwarespecialist ProQuro. Met de toevoeging van de inkoopmanagementoplossingen van ProQuro kunnen klanten van Exact hun financiële en inkoopprocessen integreren. Hierdoor krijgen ze meer grip op hun uitgaven.

Met de oplossing van ProQuro hebben gebruikers volledige controle over het inkoopproces; van het verzoek om de aankoop van goederen of diensten tot de ontvangst ervan, en vervolgens de betaling van de factuur. Grotere organisaties hebben vaak een speciale afdeling die zich bezighoudt met professioneel inkoopmanagement. De technologie van ProQuro maakt dezelfde voordelen beschikbaar voor middelgrote bedrijven.

"Dit is een mooie stap voor ProQuro en voor onze klanten", aldus Roy de Brouwer, co-founder van ProQuro. "Nu we onderdeel zijn van Exact, kunnen we ons sterker richten op innovatie. Zo maken we de voordelen van professioneel inkoopmanagement beschikbaar voor bedrijven van elke omvang. Met ProQuro beheersen ze hun uitgaven met geautomatiseerde goedkeuringsprocessen, verbeterde compliance, geoptimaliseerde inkoopworkflows en duidelijke zichtbaarheid van de uitgaven.”

Exact-klanten kunnen meteen gebruik maken van ProQuro, omdat de software integreert met Exact Financials, Exact Globe en Exact Online. De komende maanden wordt gewerkt aan een nauwere integratie van ProQuro in het productportfolio van Exact. Daarnaast blijven de ProQuro oplossingen als losstaande producten verkrijgbaar.

"Effectief inkopen is een essentiële bedrijfsbehoefte. De aanpak van veel bedrijven is echter vaak tijdrovend, kostbaar, foutgevoelig en inefficiënt", aldus Phill Robinson, CEO van Exact. "Het is zeker ook voor het MKB van belang dat uitgaven beheersbaar zijn. Dankzij deze overname bieden we de oplossing om dat efficiënt te doen. Relatief kleine kostenbesparingen kunnen in de loop van de tijd een aanzienlijk voordeel opleveren en bijdragen tot een verbetering van de bedrijfswinst.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!