Redactie - 02 november 2018

CMIS Group realiseert met Davinci backoffice

MIS Group, een internationaal opererende multi-asset servicer met meer dan 4 miljard euro aan beheerd vermogen, gaat in Nederland haar backofficeadministratie voor hypotheken vernieuwen met Close Servicing van Davinci. CMIS Group is in de markt onder andere bekend van het hypotheekproduct Merius Hypotheken.

Software

Het beheer van hypotheken wordt gekenmerkt door hoge volumes die met de grootste nauwkeurigheid en korte reactietijden behandeld moeten worden. Hierbij is veel flexibiliteit nodig om aan de voortdurend veranderende juridische vereisten te kunnen voldoen. Cruciaal hierin is dat het beheer in een stabiele en veilige omgeving uitgevoerd wordt. Dit is voor CMIS Group de belangrijkste reden om de huidige back-end applicatie plaats te laten maken voor de Close Servicing SaaS oplossing van Davinci.

Cloud

Met Davinci als leverancier en strategisch partner heeft CMIS de juiste partij gevonden. “Davinci wil voorop blijven lopen als het gaat om technologie in de financiële sector”, aldus Madelein Smit, COO van CMIS Nederland. “We hebben eerder onze MidOffice vernieuwd met Davinci software en dat proces is heel goed verlopen”. Volgens directeur Alwin van Dijk van Davinci worden met Close Servicing straks alle beheerprocessen van hypotheken van CMIS Group zoveel mogelijk geautomatiseerd en zullen daarmee de verwerkingstijden verkort worden. Bovendien staan alle hypotheken straks in de cloud en dat kunnen nog niet veel Nederlandse hypotheekverstrekkers zeggen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!