Witold Kepinski - 02 november 2018

Andreas Fotopoulos benoemd tot Senior IT Infra Specialist bij Netdata

Netdata, leverancier van ICT-oplossingen, heeft Andreas Fotopoulos (51) aangesteld als Senior IT Infra Specialist. In zijn nieuwe functie is Fotopoulos verantwoordelijk voor het perfect draaiend houden van de IT-infrastructuur, zodat de klanten van Netdata zorgeloos kunnen werken. Netdata blinkt uit op het gebied van klanttevredenheid en biedt gedegen, betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen voor de zakelijke markt.

Andreas Fotopoulos is afkomstig van Triple P, waar hij jarenlang de functie van System Engineer vervulde. Daarvoor was hij onder meer in dienst bij KPN en Capgemini BAS.

“Als Senior IT Infra Specialist ga ik voor de klanten van Netdata zorgen dat de kernprocessen van hun bedrijfsvoering voor hen efficiënter uit te voeren zijn door hun ICT-omgeving en ?faciliteiten te optimaliseren.”

Remo Del Mistro, algemeen directeur Netdata: “De uitbreiding van ons team is een direct gevolg van de groei die Netdata heeft gerealiseerd. De functie van IT infra specialist is cruciaal voor onze bedrijfsvoering. Met Andreas hebben wij een zeer ervaren specialist in ons team aangetrokken, die met zijn brede kennis onze groei ondersteunt.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!