Witold Kepinski - 03 november 2018

Wolters Kluwer Legal & Regulatory koopt eVision Industry Software

Wolters Kluwer Legal & Regulatory heeft aangekondigd dat het eVision Industry Software heeft overgenomen. "We zijn zeer verheugd om onze reis voort te zetten met Wolters Kluwer, terwijl we onze innovatie en oplossingen opschalen naar de gehele wereldwijde operationele markt", aldus Peter Kortenhorst, CEO van eVision. "Onze operationele veiligheidsoplossing is zeer complementair met het EHS- en risicobeheerplatform van Enablon. Samen creëren we een marktleidende leider in de industriële ruimte voor operationeel risicobeheer, die efficiëntie, veiligheid en risicobeheer levert van het hoofdkantoor tot de dagelijkse bedrijfsvoering."

eVision zal worden afgestemd op de business unit Enablon, waarmee het grootste softwarebedrijf binnen de divisie Legal & Regulatory van Wolters Kluwer wordt gecreëerd. eVision-software en -services zijn in hoge mate complementair aan het Enablon-platform voor milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) en operationeel risicobeheer (ORM) van Wolters Kluwer. eVision en Enablon hebben al een actief partnerschap op hun plaats.

De combinatie van eVision en Enablon is goed gepositioneerd om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een oplossing die een holistisch proces biedt voor de beheersing van milieu-, gezondheids- en veiligheidsrisico's en operationele risico's. Beide oplossingen worden beoordeeld als leiders door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix. Enablon maakt sinds 2016 deel uit van Wolters Kluwer Legal & Regulatory.

"De overname van eVision sterkt Wolters Kluwer als een leider in software voor milieu, gezondheid en veiligheid en industriële operationele risicobeheersing, en breidt de waarde die we leveren aan bedrijven en onze rol bij het ondersteunen van hun meest kritieke workflows uit," zei Legal & Regulatory division CEO Stacey Caywood.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!