Redactie - 05 november 2018

Corette van Valkenhoef aangesteld als Business Consultant bij FlowFabric

Corette van Valkenhoef (31) is als Business Consultant gestart bij FlowFabric, expert in ontwikkeling van businessapplicaties. In deze functie is zij de schakel tussen het team van Mendix-ontwikkelaars en de business van de klant.

Het automatiseren van bedrijfsprocessen vraagt om een strategische aanpak. Door continu in gesprek te blijven met de klant over de behoeften van de business, maakt Corette inzichtelijk welke processen gevat kunnen worden in een applicatie die waarde toevoegt aan de bedrijfsvoering. FlowFabric ontwikkelt applicaties volgens de Scrum-methode, wat betekent dat een ontwikkelproject nooit in beton gegoten is. Zowel in het voortraject als voor de finetuning gedurende het ontwikkelproces, speelt de Business Consultant daarom een belangrijke rol.    

Voordat Corette aan de slag ging bij FlowFabric, was zij bijna negen jaar werkzaam bij VolkerWessels Telecom. In haar laatste functie als Proces Manager was zij verantwoordelijk voor diverse interne verbetertrajecten met behulp van automatisering. Na enkele jaren de intermediair geweest te zijn tussen de softwareleveranciers en de business, maakt zij nu de overstap naar de leverancierszijde.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!