eG Innovations is Certified als Partner Ready voor VMware Cloud op AWS

05-11-2018 | door: Redactie

eG Innovations is Certified als Partner Ready voor VMware Cloud op AWS

eG Innovations, leverancier van IT-prestatiebewaking en digitale intelligentie-oplossingen, heeft aangekondigd dat eG Enterprise, het vlaggenschip-monitoringplatform, is gecertificeerd als Partner Ready voor VMware Cloud op AWS.

VMware Cloud on AWS is een on-demand service waarmee organisaties applicaties kunnen uitvoeren in op vSphere gebaseerde cloudomgevingen met toegang tot een breed scala aan AWS-services. Deze dienst, mogelijk gemaakt door VMware Cloud Foundation, stelt organisaties in staat om te profiteren van VMware-technologieën voor Compute (vSphere), Storage (vSAN) en netwerken (NSX), die zijn geoptimaliseerd voor gebruik op de volgende generatie, elastische, bare-metal AWS-infrastructuur, met geoptimaliseerde toegang tot AWS-services.

Met eG Enterprise kunnen organisaties alle aspecten van VMware Cloud op AWS-prestaties monitoren. Monitoring van de virtuele infrastructuur en bewaking van de cloud gebeurt op een agentloze manier. Een gepatenteerde binnen-buiten bewakingstechnologie biedt 360-graden inzicht in de prestaties van virtuele machines. Door gebruik te maken van de ingebouwde mogelijkheden van eG Enterprise voor zichtbaarheid op applicatiecodeniveau en monitoring van digitale ervaringen, kunnen IT-professionals totale garantie krijgen voor hun applicaties die op VMware Cloud op AWS draaien.

Belangrijkste mogelijkheden van eG Enterprise voor het monitoren van VMware Cloud op AWS:

• Monitor alle essentiële prestatie-indicatoren van de virtuele infrastructuur en het cloudplatform
• Krijg inzicht in de prestaties van applicaties en databases die draaien op door de cloud gehoste VM's
• Traceer applicatie-transacties in realtime en verkrijg zichtbaarheid op code-niveau
• Meet de gebruikerservaring van applicatie-eindgebruikers proactief en in real time
• Gebruik machinaal leren, correleer prestatiestatistieken automatisch en lokaliseer de oorzaak van problemen in minuten
• Gebruik ingebouwde -in rapporten en analyses voor het optimaliseren van de cloudinfrastructuur en het plannen van toekomstige uitbreidingen en cloudschaling

Dankzij de geïntegreerde analyse en cross-stack-correlatie van eG Enterprise krijgen IT-teams contextuele zichtbaarheid van de applicatieprestaties om de oorzaak van problemen te isoleren: of de traagheid van de toepassing wordt veroorzaakt door problemen met de applicatiecode, databaseserver, virtuele machine, AWS-infrastructuur of netwerkconnectiviteit . Met behulp van eG Enterprise kunnen VMware Cloud op AWS-klanten ook gecentraliseerd inzicht krijgen in hun on-demand cloudinfrastructuur en automatisch baseline KPI's voor de toekomstbestendigheid van de infrastructuur.

"Door de jaren heen hebben we onze productsuite voortdurend vernieuwd en verbeterd om gelijke tred te houden met de vorderingen in VMware-virtualisatietechnologieën. Met VMware Cloud op AWS wordt het gemakkelijk voor organisaties om hun lokale werklasten te migreren naar de openbare cloud. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat eG Enterprise is gecertificeerd als Partner Ready voor VMware Cloud op AWS. Deze integratie biedt de krachtige prestatiebewaking, diagnostiek, analyse en rapportagemogelijkheden van eG Enterprise aan klanten die VMware Cloud op AWS gebruiken ", zegt Srinivas Ramanathan (foto), CEO, eG Innovations, Inc.

eG Innovations presenteert hun monitoringmogelijkheden voor VMware Cloud op AWS op de VMworld 2018 Europe, Barcelona, tussen 5 en 8 november 2018. Loop naar eG Innovations stand # E631 om een live demo te ervaren. Bekijk ook de monitoringoplossingen van eG Innovation voor digitale werkruimten van VMware Horizon en leer hoe u stellaire gebruikerservaring kunt bieden voor VDI-eindgebruikers.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, data
Cloud