Witold Kepinski - 05 november 2018

Ricoh stelt William Mimpen aan als nieuwe Service Director

Ricoh stelt William Mimpen aan als nieuwe Service Director image

William Mimpen (54) is de nieuwe Service Director van technologiebedrijf Ricoh uit ‘s-Hertogenbosch. Hij is op 1 november 2018 toegevoegd aan het Directieteam en gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de Operatie van Ricoh Nederland, met als doel de dienstverlening richting klanten zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hij is de opvolger van Erik Vereggen, die in dezelfde functie aan de slag gaat bij de Duitse tak van Ricoh.

William Mimpen heeft meer dan 25 jaar ervaring in diverse managementfuncties binnen Ricoh Nederland. Tot 1 november was hij verantwoordelijk voor Supply Chain Management. Naast Supply Chain Management wordt hij in zijn nieuwe rol ook verantwoordelijk voor de Service-, Project Management- en Service Delivery organisatie, evenals de ondersteunende backoffice-afdelingen.

De nieuwe Service Director heeft zin in de nieuwe uitdaging: “We opereren in een markt waar nieuwe klantvragen en technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Het verder ontwikkelen van onze klantgerichtheid, dienstverlening en efficiency is daarbij cruciaal.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!