Carbonite toont fysieke en virtuele serverback-up op VMworld 2018 Europe

05-11-2018 | door: Witold Kepinski

Carbonite toont fysieke en virtuele serverback-up op VMworld 2018 Europe

Carbonite, speler in gegevensbescherming voor bedrijven, zal zijn Data Protection Platform presenteren op VMworld 2018 Europe in Barcelona. Het bedrijf zal demo's van zijn nieuwste serverback-upoplossing, Carbonite Server VM Edition, tonen op stand G211.

Het Carbonite Data Protection Platform voor bedrijven stelt organisaties in staat om gegevensbescherming voor hun systemen in te zetten, ook in fysieke en virtuele omgevingen. De nieuwste serverbeveiligingsmogelijkheid, VM Edition, is speciaal ontwikkeld voor virtuele omgevingen en is zowel onsite als in de cloud geconfigureerd voor snel en flexibel herstel van gegevens van virtuele machines.

Belangrijkste kenmerken van Carbonite Server VM Edition zijn onder andere:

Efficiënte, agentloze VM-back-up voor VMware & Hyper-V
Alles-in-één oplossing met optionele geïntegreerde hardware
Flexibele herstelopties, waaronder snelle lokale failover en granulair herstel van bestanden, mappen en toepassingsgegevens

Carbonite zal ook Server Backup VM Edition voor serviceproviders presenteren, waardoor Carbonite's gemeenschap van Managed Service Providers (MSP's) een volledig geïntegreerde service kan bieden die gevirtualiseerde omgevingen zowel lokaal als in hun eigen cloud beschermt. Het bevat een multi-tenant, web-based portal en API waarmee MSP's eenvoudig klantgegevens op afstand kunnen beheren.

Terug naar nieuws overzicht