Anouk Smulders presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Anouk Smulders presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

05-11-2018 | door: Redactie

Anouk Smulders presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Anouk Smulders, presentatrice en model, presenteert de vierde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21. Op dit feestelijk netwerkevent voor de IT-industrie worden op 17 januari 2019 awards uitgereikt aan IT-bedrijven en personen die in 2018 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Anouk Smulders ook ambassadeur van Hulphond Nederland. Het afgelopen jaar heeft Dutch IT-channel Hulphond Nederland vanuit haar MVO beleid ondersteund met succesvolle acties en donaties. Veel van deze acties en donaties zijn tot stand gekomen in samenwerking met IT-dienstverlener SLTN. Eugene Tuijnman, Directeur van IT dienstverlener SLTN: "Wij ondersteunen ook komend jaar weer Hulphond Nederland. Ik ben blij dat naast onze eigen initiatieven ook de acties samen met Dutch IT-channel zeer succesvol zijn verlopen. Dat Anouk Smulders het gala gaat presenteren en het stokje gaat overdragen aan Esther Vergeer is een mooie afsluiting van de gezamenlijke acties."

Esther Vergeer Foundation Dutch IT-channel heeft voor dit jaar een nieuw MVO doel gekozen. De Esther Vergeer Foundation maakt het mogelijk om kinderen met een lichamelijke beperking te laten tennissen op een gewone tennisvereniging.

Esther Vergeer is een Nederlands rolstoeltennisster die vanaf april 1999 tot januari 2013 onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis bezette. Ze is bovendien ongeslagen in het enkelspel sinds januari 2003. Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis, werd vijfmaal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en won de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008.

Esther Vergeer is 'special guest' tijdens het Nieuwjaarsgala van de Dutch IT-channel Awards. Zij zal onder andere de Editor's Choice Award uitreiken samen met Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski.

Stem op uw favoriete kandidaat op www.dutchitawards.nl.

Wilt u meer weten over deelname en de (sponsor) mogelijkheden van het Dutch IT- channel Awards Nieuwjaarsgala neem dan contact op met:

Yvonne Bansagi

Telefoon: 06-23530399

Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl

Terug naar nieuws overzicht