Sysdig wordt Advanced Partner AWS APN

05-11-2018 | door: Witold Kepinski

Sysdig wordt Advanced Partner AWS APN

Sysdig heeft aangekondigd dat zij nu een geavanceerde partner is in het AWS Advanced Partner Network. Sysdig heeft ook aangekondigd dat Eric Linnell VP is genoemd met ondersteuning, klantensucces en professionele services. Linnell, een ervaren klantenondersteuning en een succesvolle executive, zal zich toeleggen op het leveren van white-glove service aan Sysdig-klanten over de hele wereld.

Sysdig is nu een Advanced Partner geworden in het Amazon Web Services (AWS) Partner Network (APN). De nieuwe status onderstreept het vermogen van het bedrijf om AWS-klanten te ondersteunen bij hun streven om betrouwbare en veilige gecontaineriseerde software sneller te leveren.

De geavanceerde aanduiding geeft AWS-klanten gemoedsrust door te weten dat ze beproefde software en SaaS selecteren voor beveiliging en bewaking van containers. De aanwijzing wordt pas ontvangen na een grondige architecturale en technische beoordeling door AWS, die ervaring, betrouwbaarheid, veiligheid, succes en technische bekwaamheid aantoont.

"Sysdig is een technologiepartner met bewezen bedrijfservaring, dus het was geen verrassing dat het onze strenge beoordeling heeft doorstaan", zegt Tony Le, partnerontwikkeling bij Amazon Web Services. "We kijken er naar uit om samen te werken met Sysdig om meer ondernemingen te helpen bij de overgang naar AWS."

"Containers en microservices leveren ongeëvenaarde snelheid, efficiëntie en wendbaarheid vergeleken met traditionele software-architectuur, maar de complexiteit van cloud-native architecturen creëert de behoefte aan een nieuwe manier om de prestatie- en beveiligingsgegevens vast te leggen die essentieel zijn voor het effectief uitvoeren van bedrijfskritieke applicaties," zei Loris Degioanni, chief technology officer en oprichter van Sysdig. "Naarmate het tempo van de adoptie versnelt en cloud native wordt het standaard architecturale model voor ondernemingen, is de aanpak van Sysdig voor het beveiligen en bewaken van de containers en platforms waarop toepassingsontwikkelaars vertrouwen, inclusief AWS en de bijbehorende resources, de inspanningen die bedrijven nodig hebben om zichtbaarheid te krijgen drastisch in te dammen. hun toepassingen. "

Het Sysdig Cloud-Native Intelligence Platform , dat uit twee producten bestaat - Sysdig Secure en Sysdig Monitor - is speciaal ontwikkeld om in de cloud omringende omgevingen te beschermen, ervoor te zorgen dat ze soepel werken en aan compliance-eisen te voldoen. Sysdig Secure voegt servicebewuste containerveiligheid en forensisch materiaal toe voor realtime beveiliging. Sysdig Monitor levert ongeëvenaarde gegevensverzameling voor meer inzicht en snellere oplossing van incidenten; het vermogen om hoge-cardinaliteitsmetingen te verzamelen, op te slaan en te analyseren; en multi-cloud monitoring.

De nieuwe status van de AWS-partner valideert verder de uniforme beveiligings- en bewakingsaanpak van Sysdig en zijn voortdurende inzet voor het leveren van de tools en integraties die nodig zijn om eenvoudig cloud-native applicaties te ontwikkelen, implementeren en beveiligen, bestaande workloads die naar de cloud verhuizen en multi- cloud-architecturen.

Sysdig demonstreert het Sysdig Cloud-Native Intelligence Platform op de komende AWS-gebruikersconferentie re: Invent , 26 november - 30 november 2018, in Las Vegas, op Booth # 2811. Ontmoet het Sysdig-team en leer meer over hoe Sysdig samenwerkt met AWS en andere APN-projecten om moderne architecturen betrouwbaarder en veiliger te maken.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud