Witold Kepinski - 05 november 2018

Equinix kijkt terug op goed derde kwartaal 2018

Equinix kijkt terug op goed derde kwartaal 2018 image

Equinix, aanbieder van connectiviteit en datacenters, zag zijn omzet in het derde kwartaal met 11 procent groeien naar 1,284 miljard dollar.

Het bedrijfsresultaat bedroeg 266 miljoen dollar (operationele marge 21%). De EBITDA winst bedroeg 613 miljoen dollar met een marge van 48 procent. De nettowinst bedroeg 125 miljoen dollar.

Charles Meyers (foto) , President en CEO, Equinix, zegt over de cijfers: "Ik ben enorm trots op onze track record van succes in mijn acht jaar als lid van het management team, en dat track record blijft dit kwartaal met onze 63ste kwartaal van opeenvolgende groei van de omzet. Sinds 2010 hebben we meer dan verviervoudigd van de grootte van ons bedrijf, en we hebben 22 miljard dollar aan kapitaal geïnvesteerd om 's werelds leidende interconnectieplatform te bouwen, ons positionerend als het vertrouwde centrum van een cloud-first wereld. Als CEO zal ik voortbouwen op deze sterke basis, en we zullen ons blijven concentreren op het uitbreiden onze belangrijkste bronnen van differentiatie: superieur wereldwijd bereik, marktleidende netwerk- en clouddichtheid, de meest uitgebreide interconnectieportfolio van de industrie, geschaalde digitale ecosystemen en een niet-aflatende inzet voor uitmuntende service. "

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!