Arrow Electronics en HyTrust gaan distributieovereenkomst aan

05-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow Electronics en HyTrust gaan distributieovereenkomst aan

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt een distributieovereenkomst aan met HyTrust, leverancier van workload security oplossingen voor multi-cloud infrastructuren. De overeenkomst is van toepassing op de Baltische staten, de Benelux, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarnaast zal Arrow optreden als aggregator bij het leveren van HyTrust-oplossingen aan cloud en managed service providers, waardoor zij 'as-a-service'-diensten kunnen creëren.

De distributieovereenkomst stelt het kanaal in staat om hun eindklanten te voorzien van het HyTrust cloudaanbod, dat zich richt op veiligheid en compliance met wet- en regelgeving. De oplossingen van HyTrust omvatten workload encryptie en software-defined datacenterbeveiliging waarmee organisaties policy-based controles kunnen instellen voor elk onderdeel van hun infrastructuur.

Dataprivacy en gegevenssoevereiniteit

"In het licht van GDPR en andere compliance-gerelateerde kwesties worden dataprivacy en gegevenssoevereiniteit steeds belangrijker", zegt Alexis Brabant (foto), sales vice president van Arrow's enterprise computing solutions divisie. Brabant wijst erop dat HyTrust een vendor is die wordt ondersteund door leveranciers van datacentersoftware en -hardware die volledige gegevensbescherming en -zichtbaarheid bieden in uiteenlopende cloudomgevingen.

Het Cloud Security Policy Framework (CloudSPF) van HyTrust biedt mogelijkheden voor een volledig databeveiligingsprogramma, waaronder encryptie en key management, data geo-fencing, data discovery en classificatie, granulaire toegangscontrole, forensic logging en het handhaven van compliance.

Voetafdruk vergroten

Patrick Conte, senior vice president van HyTrust en general manager van International Business, zegt enthousiast te zijn om met Arrow samen te werken en haar voetafdruk in belangrijke Europese markten te vergroten. De sterke positie van Arrow in de VAR-, system integrator, en CSP-gemeenschappen in Europa gaat HyTrust helpen samenwerkingsverbanden aan te gaan met belangrijke resellers van VMware- en cloud-oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht