Copaco breidt 2tCloud-portfolio uit met Veeam Disaster Recovery

Copaco breidt 2tCloud-portfolio uit met Veeam Disaster Recovery

05-11-2018 | door: Witold Kepinski

Copaco breidt 2tCloud-portfolio uit met Veeam Disaster Recovery

Copaco heeft het 2tCloud-portfolio uitgebreid met Veeam Disaster Recovery, een complete, direct inzetbare disaster recovery oplossing op basis van Veeam technologie, gehost op eigen 2tCloud-infrastructuur.

Met de toevoeging van Veeam Disaster Recovery aan het 2tCloud-portfolio is het voor 2tCloud-partners (en hun eindklanten) niet meer nodig om te investeren in infrastructuur voor het repliceren van hun productieomgeving naar een externe locatie. Hiervoor maken ze gebruik van een redundante 2tCloud-infrastructuur.

Copaco speelt met Veeam Disaster Recovery in op de toenemende vraag naar IT-as-a-Service oplossingen en biedt haar partners een nieuwe mogelijkheid om hun bestaande dienstenpakket verder uit te breiden of hun datacenter & IAAS strategie te heroverwegen. Met Veeam Disaster Recovery beschikken 2tCloud-partners over een volledig geïntegreerde, veilige, efficiënte en geautomatiseerde replicatie in de cloud. Het 2tCloud-platform zorgt ervoor dat provisioning en facturering van de Veeam replicatie omgeving volledig automatisch gaat. Op deze manier kunnen partners hun klanten volledig ontzorgen door het aanbieden van een best practice replicatie oplossing en die volledig aansluit op ‘Always-on Business’.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: “Partners kunnen als betrouwbare adviseur hybride cloud, back-up-in-the-cloud en disaster recovery omgevingen bouwen. Via 2tCloud bieden we onze partners een oplossing waarmee IT-omgevingen eenvoudig gerepliceerd kunnen worden naar de 2tCloud-datacenters van Copaco. Door in geval van een calamiteit direct een volledige of gedeeltelijke failover op te starten en om de normale bedrijfsactiviteiten weer uit te kunnen voeren, krijgen partners een extra troef in handen om een uitgebreidere SLA aan te bieden en daarmee hun propositie te versterken.”

Lodewijk van Klaveren, Veeam Manager Channels Benelux: “Data kenmerkt zich anno 2018 door drie zaken: ze vervult een kritische rol binnen iedere organisatie, de groei van data is enorm en data is door de hele organisatie verspreid. Dat vereist intelligent datamanagement, dat Copaco nu aan haar klanten biedt via Veeam Disaster Recovery. Wij zijn enthousiast over deze keuze van Copaco en kijken ernaar uit om gezamenlijk de 2tCloud-partners te voorzien van een robuuste DR-omgeving waarmee ze hun data optimaal kunnen beschermen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud