Wouter Hoeffnagel - 06 november 2018

Fox-IT stelt drie nieuwe directeuren aan

Fox-IT stelt drie nieuwe directeuren aan image

Fox-IT maakt bekend zijn bedrijfsstructuur opnieuw te hebben ingericht, waarbij de activiteiten zijn opgedeeld in drie divisies. In het verlengde daarvan zijn drie directeuren aangesteld. Christian Prickaerts is benoemd tot directeur Managed Services, Jurgen Delfos tot directeur Crypto en Joost Reijne tot directeur Professional Services. Samen met managing director Erik Ploegmakers en COO Jeremy Butcher vormen zij de directie.

“We groeien erg hard en dit is het moment om onze organisatie beter op deze groei aan te sluiten. Met de divisies Managed Services, Professional Services en Crypto stroomlijnen we onze dienstverlening, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We zijn hierdoor in staat om samen met NCC Group onze internationale groei en ambities te verwezenlijken”, zegt Erik Ploegmakers, managing director van Fox-IT. “Christian, Joost en Jurgen brengen ieder hun eigen specifieke expertise en ervaring in, waardoor we beter en sneller op deze groei kunnen inspelen.”

Christian Prickaerts

Christian Prickaerts (43) is benoemd tot directeur Managed Services. Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Managed Detection & Response (MDR) en online fraude management voor banken (DetACT). "Steeds meer organisaties geven aan dat zij niet in staat zijn om zichzelf adequaat te wapenen tegen digitale dreigingen en zien Fox-IT als de ideale partij om hen te helpen. We richten ons daarbij op het voorkomen, detecteren en reageren op incidenten. Onze MDR-diensten hebben wij nu gecombineerd, zodat we in staat zijn organisaties beter te kunnen ondersteunen (samen met NCC)."

Christian is in 2004 bij Fox-IT gestart in de rol van security-expert en heeft daarna de overstap gemaakt naar het forensics team, waar hij zelf onderzoek heeft gedaan. Vanaf 2010 heeft hij het forensics team aangestuurd. Begin 2015 werd hij manager van het Managed Security Services team. Christian is voor hij bij Fox-IT kwam 7 jaar werkzaam geweest als IT engineer aan de Universiteit van Maastricht.

Jurgen Delfos

Jurgen Delfos (51) is benoemd tot directeur Crypto. "Na het succesvol afronden van de verkoop van mijn vorige werkgever aan een strategische partner, zocht ik een managementpositie bij een IT-bedrijf met maatschappelijke relevantie. Dat bedrijf heb ik gevonden: Fox-IT heeft als doel het tot stand brengen van een veiligere wereld. Als directeur wil ik aan dit doel bijdragen door de bedrijfsvoering van de Crypto-divisie te verbeteren, meer ruimte te bieden voor research op het gebied van cryptografie en onze positie als een extreem betrouwbare partner van de overheid verder te versterken."

Voor zijn komst naar Fox-IT was Jurgen CTO bij Carerix. Daarvoor heeft hij diverse senior managementrollen vervuld bij Exact, Centric en SIMgroep. Jurgen heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus universiteit.

Joost Reijne

Joost Reijne (36) is benoemd tot directeur Professional Services. "Fox-IT is uitgegroeid tot een organisatie die tot op het hoogste niveau training en advies geeft. Onze adviespraktijk is verdubbeld in omvang en we zien dat deze groei doorzet. Ik ga ervoor zorgen dat wij steeds vaker programma’s opstarten waarmee wij klanten structureel weerbaarder maken tegen digitale dreigingen."

Voor zijn komst naar Fox-IT was Joost Senior manager Cyber consulting bij PwC, waar hij sinds 2004 werkzaam was. Hij heeft daar geadviseerd op het gebied van cybersecurity, risk management en identity & access management. Joost heeft bedrijfsinformatietechnologie (BIT) gestudeerd aan de Universiteit Twente.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!