Wouter Hoeffnagel - 07 november 2018

Yenlo is eerste Value-Added Reseller van WSO2

Integratiespecialiseert Yenlo is benoemd tot de eerste WSO2 Value-Added Reseller (VAR). De stap is een logisch gevolg van het sterke partnership dat al jaren bestaat tussen open-source integratieleverancier WSO2 en Yenlo, dat al langer gecertificeerde WSO2 Premier Partner is.

Yenlo heeft meer dan 11 jaar ervaring in het leveren van oplossingen voor zakelijke applicaties, middleware en databaseplatforms voor traditionele servers, private en public clouds. Als VAR zal Yenlo oplossingen gebaseerd op het WSO2 Integration Agile Platform en zowel de services als support daarop verkopen. Het WSO2 Integration Agile Platform is ontworpen voor gebruik on-premises en in de cloud. Het WSO2 Integration Agile Platform bestaat uit de WSO2 Enterprise Integrator, de WSO2 API Manager, de WSO2 Stream Processor en de WSO2 Identity Server voor identiteits- en toegangsbeheer.

Digitale reis ondersteunen

"Wij hebben al heel vroeg de waarde ingezien van WSO2 met zijn innovatieve, open-source benadering voor het verbinden van applicaties en services. Sinds die tijd zijn wij enorm gegroeid en zijn een wereldwijd opererende WSO2 Premier Partner geworden. Wij hebben het grootste aantal gecertificeerde WSO2 productexperts en WSO2 integratieconsultants in dienst. En met kantoren in Amerika en Europa zijn we volledig uitgerust om Fortune 500 organisaties in hun digitale reis te ondersteunen", aldus Yenlo medeoprichter en CEO Ruben van der Zwan. "Het WSO2 Value-Added Reseller partnership is een strategische stap in onze wereldwijde expansie en brengt samen zakendoen voor ons en onze klanten naar een hoger niveau omdat we over de hele wereld consultancy, implementaties, support en trainingen voor het WSO2 Integration Agile Platform leveren."

"Yenlo is een gewaardeerde, trouwe partner die van groot belang is geweest bij de ontwikkeling van de community rond het WSO2 Integration Agile Platform—zowel in het opbouwen van een uitgebreid team van WSO2 experts als in de hulp aan bedrijven in Europa en Amerika bij het integreren van de systemen, de services en apps waarop hun digitale business draait", zegt WSO2 COO Shevan Goonetilleke. "Wij zijn er trots op Yenlo als WSO2 Premier Partner en als Value-Added Reseller aan boord te hebben. Met de VAR-overeenkomst versterken wij onze samenwerking die organisaties de technologieën, services en processen levert die zij nodig hebben bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie door flexibel in integratie te worden."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!