Rackspace werkt met VMware om de toekomst van Multi-Cloud te realiseren

07-11-2018 | door: Witold Kepinski

Rackspace werkt met VMware om de toekomst van Multi-Cloud te realiseren

Rackspace heeft zijn Private Cloud as a Service (PCaaS) -portfolio uitgebreid om de toekomst van multi-cloud te bieden. Heden met de lancering van Rackspace Managed VMware Cloud op AWS evolueert Rackspace zijn private cloud-portfolio om klanten nieuwe manieren te bieden om workloads te implementeren in publieke en private clouds op elke locatie, met behulp van een enkele industriestandaard set van tools en processen zo meldt de Amerikaanse cloud provider.

Rackspace zegt klanten te helpen bij het overwinnen van veel van de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden met multi-cloud operaties, inclusief standaard workflows; consistente API's; eenvoudigere toegang tot native services in de cloud; eenvoudigere geografische uitbreiding; naleving van gegevenssoevereiniteitsbeleid en bedrijfscontinuïteit; rendabel disaster recovery; en flexibele capaciteit op aanvraag.

Rackspace is gericht op het bieden van moderne IT als een service voor zijn klanten en blijft de IT-levering transformeren door onbevooroordeelde, multi-cloud expertise, ee portfolio van clouddiensten en vertrouwde automatisering en managementtools aan te bieden. Deze cloudoplossing van de volgende generatie biedt klanten meer flexibiliteit om elke VMware-werklast uit te voeren waar dit het meest logisch is: in VMware Cloud op AWS, in hun eigen datacenter of gehost op een geospecifieke locatie , samen met de consistentie van een uniforme infrastructuur die private en publieke clouds overbrugt. Met duizenden VMware- en AWS-certificeringen bij honderden experts, bevindt Rackspace zich in een unieke positie om klanten te helpen meerdere clouds te integreren om aan hun zakelijke vereisten te voldoen zo veweert Rackspace.

AWS

"Dit is een game-wisselaar in de cloud-industrie en met duizenden VMware- en AWS-certificeringen bij honderden experts is Rackspace een strategische partner om klanten te helpen die zich op AWS naar VMware Cloud willen verplaatsen en hun applicaties verder willen moderniseren met native AWS-services , "Zei Peter FitzGibbon, vice-president en general manager van Rackspace managed services voor VMware. "Ondernemingen kunnen nu elke applicatie op de beste locatie draaien, waardoor prijs, betrouwbaarheid, prestaties en beveiliging voor elke werklast worden geoptimaliseerd, terwijl bekende tools, processen en API's worden gebruikt, die bedrijven nu al gebruiken. We leveren dit als een volledig beheerde service, waardoor consumptie eenvoudig is en tegelijkertijd de resultaten opleveren die onze klanten verwachten."

vSphere

"Elke organisatie is op een multi-cloud-reis. Bedrijven hebben tegenwoordig drie primaire keuzes bij het overstappen naar de cloud - beheerde private, hybride of publieke cloud. Ongeacht de omgeving, de trend naar het gebruik van meerdere cloudproviders om aan de bedrijfsvereisten te voldoen, is onmiskenbaar ", aldus Ajay Patel, senior vicepresident en algemeen directeur, cloud provider software-bedrijfseenheid, VMware. "Rackspace heeft de expertise en het multi-cloud servicesportfolio opgebouwd om klanten te helpen slagen in de digitale wereld van vandaag, en de nieuwe door Rackspace beheerde VMware Cloud op AWS-service zal hun klanten in staat stellen productietoepassingen te draaien in vSphere-gebaseerde private, gehoste openbare omgevingen, met geoptimaliseerde toegang tot AWS-services."

Cloud API

De strategie van Rackspace is om gemeenschappelijke cloud-API's aan elk type cloud-resource te leveren, zodat bedrijven kunnen voorkomen dat ze worden vastgezet in een specifieke cloud. Rackspace biedt de onbevooroordeelde expertise om de juiste multi-cloudstrategie voor een onderneming te bieden, zelfs op een applicatie-per-applicatiebasis. Deze strategie voor draagbare cloud-API's, die wordt geleverd als een managed service, neemt de multi-cloud-uitdagingen van bedrijven weg door de volgende generatie multi-cloud te bieden, die innovatie versnelt, de economie optimaliseert en migratie naar de cloud vergemakkelijkt.

Rackspace Managed VMware Cloud on AWS biedt:

Vereenvoudigde ontwikkeling en implementatie van meerdere clouds. Rackspace-experts gecertificeerd in multi-cloudimplementaties bieden onpartijdige begeleiding en advies over strategieën voor architectuur, migratie en cloud-transformatie. En omdat VMware Cloud on AWS directe toegang biedt tot native AWS-services, begeleidt Rackspace klanten bij het identificeren van een best passende oplossing die aan hun bedrijfsbehoeften voldoet. Met een uitgebreide portfolio van services verenigt Rackspace publieke en private cloud door klanten te helpen services te integreren en API's te gebruiken op VMware- en AWS-platforms.

Ontzorging van de last van multi-cloud operaties. De gecertificeerde architecten en ingenieurs van Rackspace stroomlijnen en vereenvoudigen het bouwen, migreren, exploiteren en optimaliseren van VMware Cloud op AWS met hun diepgewortelde platformonafhankelijke expertise. Rackspace biedt geconsolideerde facturerings- en flexibele betalingsopties, één enkele bron om 24x7x365-ondersteuning aan te vragen met speciale accountteams en toegang tot proactieve bewaking en troubleshooting in meerdere clouds.

Center of Excellence. Rackspace heeft samen met VMware een first-of-its-type Center of Excellence ontwikkeld om klanten te helpen hun weg naar multi-cloud te versnellen en hen in staat te stellen toegang te krijgen tot uitzonderlijke, platformonafhankelijke expertise en vereenvoudigde operaties van één enkele partner. Het Center of Excellence is gebaseerd op de ruime ervaring van Rackspace met VMware en AWS en is gericht op het ontwikkelen van nieuwe strategieën voor klanten die native AWS-services gebruiken van VMware-workloads.

Deze opties combineren om procedures voor meerdere clouds voor klanten te vereenvoudigen. Rackspace streeft naar het leveren van onbevooroordeelde multi-cloud expertise op verschillende platforms en het uitbreiden van zijn complete managed cloud-portfolio om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten in zowel de beheerde publieke als private cloud zo meldt het bedrijf.

VMworld

Rackspace is vanaf 5 tot en met 9 november op stand 5-3 op stand P313, waar het team van cloudexperts beschikbaar is voor vergaderingen om multi-cloud-transformatie en alle andere vragen met betrekking tot de groeiende portfolio te bespreken.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud