Floris Competence Management kiest Privacy and Data Protection trainingen van EXIN

08-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Floris Competence Management kiest Privacy and Data Protection trainingen van EXIN

Floris Competence Management kiest voor het trainings- en certificeringstraject van EXIN op het gebied van Privacy and Data Protection. Floris Competence Management is een belangrijke speler in de opleidingsmarkt met onconventionele opleidingsoplossingen. Het bedrijf is één van de eerste met zo’n compleet aanbod dat voldoet aan wetgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zegt Erwin de Graaf, Sales Director EXIN.

In een wereld die elke dag digitaler wordt, is privacy en gegevensbescherming een steeds belangrijker onderwerp. Met regels die bedrijven en individuen wereldwijd treffen, kan gegevensbescherming niet langer worden genegeerd. Het is essentieel dat IT-professionals, werknemers en organisaties zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden als het gaat om de wetgeving inzake databeveiliging. Opleiding en certificering in dit onderwerp helpt daarbij. 

Privacy & Data Protection trainingen en certificeringen

De voorbereidende trainingen worden zowel via het Open Rooster van Floris Competence Management als in-company aangeboden en verzorgd. Op basis van de samenwerking zijn de volgende Privacy & Data Protection trainingen en certificeringen in het portfolio opgenomen:

Vanuit de training Privacy & Data Protection Foundations training is het mogelijk om via een vervolgopleiding en bijbehorende examens de status Data Protection Officer te behalen, waarmee deelnemers hun inzicht in de Europese privacy- (gegevensbeschermings-)wetgeving en de internationale relevantie bevestigen. De training Privacy & Data Protection Essentials is onder andere interessant voor medewerkers die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden in aanraking komen met de persoonlijke informatie en -gegevens van derden en vanuit dit perspectief te maken hebben met de Europese wet- en regelgeving, zoals deze in de GDPR gedefinieerd is.

Terug naar nieuws overzicht