Tech Data ondersteunt partners met Microsoft cloud migraties met BitTitan opleiding
09-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Tech Data ondersteunt partners met Microsoft cloud migraties met BitTitan opleiding

Tech Data voegt verkooptrainingen en educatief materiaal van BitTitan, gespecialiseerd in Managed Service Automation, toegevoegd aan het Academy-platform. Met deze opleidingen kunnen Tech Data partners hun kennis vergoten voor het migreren van klanten naar Microsoft Office 365, Azure en andere Microsoft cloudoplossingen.

Stephen Ennis, director Tech Data Academy, Europa vertelde: "Met de trainingen op de BitTitan MigrationWiz tool kunnen onze partners de specialistische kennis opdoen die ze nodig hebben om hun klanten te begeleiden naar succesvolle Microsoft cloudmigraties. Bovendien zal deze inhoud partners helpen nieuwe managed services omzet te ontwikkelen rond cloudmigratie. Tech Data biedt extra ondersteuning aan partners met ons team van cloudmigratie experts en een toegewijd Centre of Excellence voor verkoop- en technische ondersteuning. We kijken er naar uit om in de komende weken en maanden aanvullende waardevolle informatie toe te voegen aan het platform , zodat de Channel Academy een waardevolle bron wordt voor onze partners bij de transformatie van hun business."

'Projecten met vertrouwen aanpakken'

Antti A?lander, Channel Manager EMEA bij BitTitan: "Migraties zijn één van de grootste uitdagingen voor onze partners, want zij helpen bedrijven te transformeren naar een moderne werkplek. MigrationWiz maakt het hele proces veilig en eenvoudig. Het is echter van groot belang dat partners de noodzakelijke tools en training krijgen om deze projecten met vertrouwen aan te pakken. Partnering met Tech Data Channel Academy biedt hen de kennis en het begrip die ze nodig hebben voor het realiseren van succesvolle klantmigraties."

Tech Data's Channel Academy is onlangs voorzien van een nieuwe gebruikersinterface en trainingsmateriaal. De Tech Data Channel Academy is beschikbaar op https://channelacademy.techdata.com/. Naast verkooptraining biedt Tech Data specifieke leverancierscertificering via de Tech Data Academy

Terug naar nieuws overzicht
Cloud