Wouter Hoeffnagel - 09 november 2018

Conclusion gaat RPA-partnership aan met Another Monday

IT-dienstverlener Conclusion en Robotic Process Automation (RPA-)specialist Another Monday gaan een partnership aan. Conclusion is de eerste Nederlandse partner van Another Monday. De partijen willen samen met behulp van het strategisch partnership een bepalende spelers worden op de Nederlandse RPA-markt.

RPA biedt organisaties de mogelijkheid verder invulling te geven aan de digitale transformatie tegen lagere kosten, met minder fouten en meer tevreden medewerkers en klanten. Naast Artificial Intelligence, IoT en low-code speelt RPA dan ook een steeds grotere rol binnen digitale bedrijfsprocessen. Conclusion speelt hierop in door de technologie van Another Monday toe te voegen aan haar portfolio.

Routinewerk automatiseren

RPA stelt organisaties in staat processen verder te digitaliseren, zonder dat hiervoor ICT-systemen hoeven te worden aangepast. RPA-software kan inloggen op systemen, de keyboard- en muis-input simuleren en informatie van de schermen lezen. Softwarerobots kunnen hierdoor worden ingezet om eenvoudig en routinematig werk van medewerkers uit handen. Daarnaast zorgt RPA voor een hogere medewerkerstevredenheid, doordat monotone en repeterende werkzaamheden uit het takenpakket van medewerkers verdwijnen en zij zich kunnen richten op de kern van hun functie.

"Wij zijn verheugd dat Conclusion de eerste Nederlandse speler is die zich verbindt aan onze internationale groeiende groep partners. Met deze ondernemende partij kunnen we de Nederlandse markt nog beter bedienen op het gebied van RPA", aldus Arjen van Berkum, COO bij Another Monday. Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: "RPA gaat een steeds belangrijkere rol spelen in bedrijfsprocessen. Wij als voorloper in de markt willen onze klanten toegang geven tot de meest innovatieve technologieën om hiermee hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren en te digitaliseren. Dit is dan ook voor ons het juiste moment om een strategisch partnership aan te gaan met de marktleider op het gebied van RPA. Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Another Monday, om zo onze klanten nog beter ondersteunen in de digitale wereld."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!