Floris Hulshoff Pol - 08 november 2018

Registratie open voor SUSECON wereldwijde opensource conferentie

Registratie open voor SUSECON wereldwijde opensource conferentie image

Het thema van SUSECON is dit jaar “My kind of open”. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag registreren en gehoor geven aan de ‘call for papers’ voor hoog gekwalificeerde technische inhoud. De wereldwijde SUSE eindgebruikersconferentie vindt van 1 t/m 5 april 2019 plaats in Nashville, Tennessee.

Door te investeren in samenwerking en te kiezen voor partners, klanten en leden van de community, heeft SUSE ‘open’ opnieuw gedefinieerd als meer dan alleen opensource-code. SUSECON demonstreert deze openheid met de nieuwste oplossingen voor software-defined infrastructuren en het leveren van applicaties. Oplossingen die flexibel genoeg zijn om overal in gebruik te worden genomen en die digitale transformatie en groei van de business aanwakkeren. IT-transformatie vraagt om nieuwe technologie zoals Kubernetes, flexibele en schaalbare oplossingen voor het beheren van IoT-apparatuur en de data die zij verzamelen, en oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie / machine learning met behulp van high-performance computing. SUSECON biedt deze en andere opensource-technologieën en oplossingen die organisaties helpen modulaire en flexibele infrastructuren te bouwen met multi/hybride cloudbenaderingen die een brug slaan tussen traditionele IT en de IT van de toekomst.

“SUSECON is de laatste jaren drie keer zo groot geworden, maar heeft nog steeds de unieke spirit en energie die bij de SUSE cultuur hoort,” aldus Michael Miller, president Strategy, Alliances en Marketing voor SUSE. “SUSECON combineert technische content van hoge kwaliteit met onze open benadering van zakelijke relaties en ons commitment aan open, opensource-ontwikkeling en het business model dat klanten en partners helpt om succesvol te zijn. Al deze zaken zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. SUSECON 2019 presenteert deep-dive technische sessies, hands-on labs en directe toegang tot executives en technology experts die een duidelijke visie kunnen geven op de komende ontwikkelingen en wat het betekent voor de digitale organisatie van de toekomst.”

Ieder jaar gaat SUSECON net iets verder dan branchegenoten door roadmaps, technische informatie, mogelijkheden tot opleiding en certificering (inclusief aanvullende certificeringsexamens) en netwerken te delen in een leuke, geëngageerde en unieke SUSE omgeving. Dit jaar worden vrienden van SUSE uitgenodigd om mee te doen aan SUSECON’s legendarische parodie muziekvideo’s. Deelnemers maken kans op een reis naar  SUSECON in Nashville wanneer zij hun idee voor een lied insturen. De winnende song wordt geproduceerd door SUSE door met parodiesongteksten.  De tweede plaats, idee en tekst, wordt ook opgenomen en op YouTube gepost.

De SUSECON Call for Papers is open tot 25 november. Klanten, partners en communityleden worden aangemoedigd hun sessievoorstellen in te dienen. Meer informatie over SUSECON, inclusief registratie, call for papers en mogelijkheden tot sponsoring is te vinden op www.susecon.com.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!