Redactie - 10 november 2018

OpenText breidt features uit en werkt met Google Cloud

OpenText breidt features uit en werkt met Google Cloud image

OpenText gaat een samenwerking aan met Google Cloud. De Enterprise Information Management (EIM) oplossingen van OpenText worden beschikbaar gesteld via het Google Cloud Platform.

Google Cloud en OpenText werken samen om de EIM-oplossingen op het Google Cloud Platform uit te rollen. Het gaat om een gecontaineriseerde applicatiearchitectuur voor flexibele of hybride cloud-modellen. Klanten kunnen via de cloud het gebruik van OpenText-oplossingen op- en afschalen, afhankelijk van de behoefte.

Google Cloud is de eerste cloud-provider die de EIM-oplossingen van OpenText gaat aanbieden. Engineers van OpenText en Google Cloud gaan ook nauwer samenwerken om integratiemogelijkheden te onderzoeken met onder meer Google Analytics en G-Suite.

OpenText introduceertverder een aantal nieuwe oplossingen en features:

OpenText Release 16 Enhancement Pack 5 (EP5)
Enhancement Pack 5 (EP5) brengt een aantal nieuwe features binnen OpenText Release 16. Het EIM-platform krijgt nieuwe functionaliteiten op het gebied van AI en automation. Ook zijn de integratiemogelijkheden verbeterd en biedt de nieuwe versie een betere gebruikerservaring.

Nieuwe applicaties voor OpenText O2
Binnen het Software-as-a-Service-platform OpenText O2 zijn verschillende nieuwe applicaties beschikbaar. Het gaat onder meer om:

OpenText Legal Center, een cloud-gebaseerde oplossing waarmee juridische teams kunnen samenwerken en extern documenten kunnen delen OpenText Quality Center, een collaboration-oplossing die specifiek is ontworpen voor life science-organisatiesEen uitbreiding op ECM for SuccessFactors Public Cloud Edition, een veilige content management-oplossing voor het populairee talent management platform van SAP.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!