VMware en Lenovo gaan bètatests van Project Dimension uitvoeren

09-11-2018 | door: Witold Kepinski

VMware en Lenovo gaan bètatests van Project Dimension uitvoeren

VMware en Lenovo zijn van plan om binnenkort bètatests van Project Dimension uit te voeren - denk aan VMware's infrastructuur-as-a-service cloud die op het datacenter van een klant lokaal en op randlocaties draait. Dit wordt gemeld tijdens VMworld in Barcelona.

Een paar details van het project zijn in augustus vrijgegeven. VMware zei dat klanten het gemak van het draaien van VMware Cloud op AWS graag waarderen - een softwaregedefinieerd datacenter (SDDC) waar de provisionering geautomatiseerd is.

VMware's brede portfolio van hybride cloud, multi-cloud en native cloud-technologieën, gecombineerd met een gerichte inspanning op nieuwe edge-technologieën, heeft tot doel klanten - inclusief operaties, IT of ontwikkelaars - de kracht van de cloud te brengen met cruciale mogelijkheden voor de rand, ingeschakeld met VMware NSX SD-WAN mogelijk gemaakt door VeloCloud. Bovendien zal Project Dimension, een voorbeeld van VMware-technologie dat in de algemene sessie van maandag is onthuld, VMware Cloud uitbreiden naar het datacenter en de edge. Project Dimension combineert VMware Cloud Foundation, in een hyperconverged vormfactor, met een cloudcontrolevliegtuig om een door Software gedefinieerde datacenterinfrastructuur te leveren als een end-to-end-service, beheerd door VMware. Project Dimension zal de operationele complexiteit en kosten van datacenter en edge drastisch vereenvoudigen en biedt ingebouwde beveiliging en isolatie, aldus VMware.

Terug naar nieuws overzicht