Cohesity ziet een uitzonderlijke klantgroei in EMEA

09-11-2018 | door: Redactie

Cohesity ziet een uitzonderlijke klantgroei in EMEA

Cohesity, aanbieder van hypergeconvergeerde secundaire opslag , kondigde tijdens VMworld 2018 in Barcelona een significante klantengroei aan in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), gedreven door de snelle invoering van de gemakkelijk te beheren, web-site van het bedrijf schaalplatform voor alle secundaire workloads. In de laatste vijf kwartalen eindigend op 31 oktober is het klantenbestand van Cohesity in EMEA meer dan verviervoudigd, met een uitzonderlijke groei in belangrijke markten zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Denemarken en Zwitserland.

Tegenwoordig worstelen veel EMEA-bedrijven met massale fragmentatie van gegevens, waarbij secundaire gegevensworkloads - inclusief back-up, bestands- en objectshares, test-dev en analyses - worden ingesloten op en tussen locaties, op locatie en in de wolk. Veel bedrijven gebruiken puntproducten om deze silo's te beheren, maar vanwege de hoge kosten en inefficiënties die samenhangen met het beheer van deze complexe verzameling producten, passen organisaties snel het uniforme, schaalbare platform van Cohesity toe om al hun secundaire apps en gegevens te consolideren.

"Cohesie is echt een prachtig stuk technologie", zegt Daniel Holmes, hoofd infrastructuur bij Brighton en Sussex University Hospitals HNS Trust, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. "De intuïtieve gebruikersinterface, het gebruiksgemak en de naadloze overgang van een traditioneel back-upplatform zijn voor ons een echte game-wisselaar geweest. We maken echt tijd vrij voor engineering en besteden geen uren meer aan het beheren van back-ups. "

"We waren op zoek naar een oplossing die ons kon helpen kritieke problemen aan te pakken, zoals snelle datagroei en operationele complexiteit", zei Piergiorgio Spagnolatti, hoofd van de infrastructuur bij Banca Popolare di Sondrio in Italië. "De sterke architecturale basis en schaalbaarheid van Cohesity hebben ons geholpen deze pijnpunten op te lossen, onze IT-infrastructuur te verbeteren en flexibeler en efficiënter te maken. Het gebruiksgemak en de integratie in aanvulling op de prestaties zijn verder een bewijs van de waarde van de Cohesity-oplossing. "

Aanzienlijke groei van de omzet en uitbreiding van het bedrijf

In de afgelopen vijf kwartalen is de omzet uit de verkoop van EMEA met 365 procent gegroeid, met een uitzonderlijke groei in belangrijke sectoren zoals financiële dienstverlening, publieke sector en gezondheidszorg. Om de toegenomen vraag te ondersteunen, werkt Cohesity samen met belangrijke wereldwijde serviceproviders, waaronder Fundaments, gevestigd in Nederland, dat vereenvoudigde back-up- en noodhersteldiensten biedt aan klanten op het enkele platform van Cohesity op internet. Als een Cohesity Powered-partner kan Fundaments snel operationele efficiëntie stimuleren, terwijl klanten sneller tijd kunnen maken om te waarderen en innovatie te stimuleren.

Cohesie heeft ook de omvang van zijn personeelsbestand aanzienlijk vergroot. In de afgelopen vijf kwartalen heeft het bedrijf zijn personeelsbestand in EMEA met ongeveer 78 procent verhoogd. Deze nieuwe toevoegingen hebben Cohesity geholpen tegemoet te komen aan de groeiende geografische vraag naar zijn oplossingen, terwijl het bedrijf werd gepositioneerd voor voortdurende groei in de komende kwartalen.

“Voor ons is Cohesity's gemakkelijke implementatie, de operationele eenvoud en de professionele ondersteuning gaven de doorslag”, aldus Andreas Kühne leiden wereldwijde IT-infrastructuur services Sensirion AG, gevestigd in Zwitserland. "We kunnen extra potentieel zien om deze back-upoplossing te ontwikkelen in een secundaire opslagbeheeromgeving - op verschillende locaties en met cloudintegratie."

"De proof of concept was een succes en het systeem voldeed aan al onze vereisten", zegt Idar Stilluf Karlsen, groep IT-infrastructuurmanager bij sectoralarm in Noorwegen. "We waren erg onder de indruk van de prestaties en algemene mogelijkheden van het systeem."

"Onze snelle groei in de regio onderstreept de zakelijke waarde van Cohesity's technologie en onze sterke relatie met toonaangevende partners en distributeurs hier," zei Klaus Seidl, Cohesity Vice President of Sales voor EMEA.

Terug naar nieuws overzicht