Login VSI PI Release 3 biedt Deep Application Performance Testing

09-11-2018 | door: Redactie

Login VSI PI Release 3 biedt Deep Application Performance Testing

Login VSI, de industriestandaard in VDI / SBC-prestatietests, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Release 3 (R3) van haar proactieve monitoringoplossing Login PI. Met deze release introduceert Login VSI een nieuw concept met de naam Deep Application Performance Testing, dat een beeld geeft van de ervaring van eindgebruikers van toepassingen. Inloggen PI R3 beschikt ook over een geheel nieuwe architectuur en sterk verbeterde interface. Het bedrijf toonde de nieuwe oplossing op VMworld 2018 in Barcelona.

"De geavanceerde virtuele gebruikerstechnologie van Login PI R3 duikt diep in de applicaties om de volledige gebruikerservaring te testen", zegt Eric-Jan van Leeuwen (foto), CEO van Login VSI, "In Login PI R3 de prestaties van elke granulaire gebruikersactie kunnen worden getest, gemeten en gevisualiseerd van elke relevante toepassing die wordt uitgevoerd in VDI, SBC of de cloud."

Login PI werd geïntroduceerd in 2016 en maakt gebruik van synthetische gebruikers die 24/7 actief zijn om de prestaties en beschikbaarheid van virtuele desktopinfrastructuren en bijbehorende bedrijfsapplicaties te testen en te beveiligen. Aanmelden PI detecteert en waarschuwt voor wijzigingen in aanmeldtijden en feitelijke verwerking van taken in een applicatie.

Introductie van Deep Application Performance Testing
Geavanceerde aangepaste workflows kunnen worden gebouwd inclusief conditionele logica-instructies om meer veerkracht en flexibiliteit te bieden bij het reproduceren van real-life enterprise line-of-business workflows. Granulaire workflowacties en gebeurtenistiming kunnen allemaal afzonderlijk worden gepland. Inloggen PI R3 biedt ook verbeterde ondersteuning voor alle belangrijke bedrijfstakken en productiviteitstoepassingen.

"De nieuwe architectuur van Login PI R3 maakt het product eenvoudiger te implementeren, integreren, beheren en configureren. Login PI R3 is ook cloud-ready en veiliger en schaalbaarder dan ooit tevoren" zegt Blair Parkhill, Director of Products. "De interface van Login PI R3 introduceert nieuwe dashboards, die gedetailleerder, uitgebreider en gebruiksvriendelijker zijn, informatie over prestaties en beschikbaarheid."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud