Witold Kepinski - 10 november 2018

Awingu en Blackberry gaan nauw samenwerken

Awingu en Blackberry gaan nauw samenwerken image

Awingu heeft aangekondigd dat het een wereldwijd ISV (Independent Software Vendor) partnership is aangegaan met BlackBerry, dat gezamenlijke go-to-marketinitiatieven en gestroomlijnde klantenondersteuning omvat.

Awingu, in 2017 door Gartner uitgeroepen tot 'Cool Vendor in Unified Workspaces', biedt een veilige, browsergebaseerde workspace-oplossing. Daardoor krijgen werknemers toegang tot de oude Windows, Linux, SaaS of interne webapplicaties, desktops en bestanden van hun bedrijf in een browseromgeving. Het maakt volledige mobiliteit met elk apparaat mogelijk, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging of privacy compliance. Een deel van BlackBerry UEM, BlackBerry Access, biedt bedrijven een veilige en beheerde browseroplossing die een uiterst veilige toegang biedt tot BlackBerry Work en BlackBerry Workspaces, evenals bedrijfsintranetten, op eender welk apparaat.

“De BlackBerry Access browser in combinatie met Awingu ontsluit een zeer competitieve, disruptieve en veilige Unified Workspace-oplossing voor mobiel werken, B/CYOD en Server Based Computing,” zegt Walter Van Uytven (foto), CEO, Awingu. “Awingu ontsluit het gebruik van virtuele desktops, Windows- of Linux-apps en bedrijfsbestanden in BlackBerry Access om mobiel werken zonder beperkingen mogelijk te maken.”

“Ultraveilige oplossingen zoals dit gezamenlijke aanbod van BlackBerry en Awingu stellen bedrijven in staat om BYOD-apparaten in te zetten zonder een verhoogd risico op dataverlies,” zegt Mark Wilson, Chief Marketing Officer, Blackberry. “De samenwerking tussen BlackBerry en Awingu betekent dat onze gedeelde klanten kunnen genieten van zeer veilige en gecontroleerde toegang tot bedrijfsbestanden, inclusief bestaande infrastructuur en legacy applicaties, op elk apparaat.”

Het BlackBerry Enterprise Partner Programma is ontworpen om partners te helpen navigeren in de steeds veranderende mobile business environment door middel van veilige mobiele bedrijfsoplossingen voor hun mensen, processen en data. Het helpt partners nieuwe competenties en mogelijkheden te verwerven die hen in staat stellen om aan de marktvraag te voldoen en die te overtreffen, door ervoor te zorgen dat partners goed uitgerust zijn om met succes BlackBerry-oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen, te implementeren en te ondersteunen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!