Kinly neemt MK2 Audiovisueel over
12-11-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kinly neemt MK2 Audiovisueel over

Kinly maakt bekend dat het MK2 heeft overgenomen. Deze overname past in de strategie van Kinly om door autonome groei en strategische overnames, hun positie in de markt van audiovisuele en visuele samenwerkings-oplossingen te versterken.

MK2 heeft zich vanuit Breda de afgelopen jaren snel ontwikkeld tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van audiovisuele oplossingen en daarmee veel aansprekende klanten voor langere tijd aan zich weten te binden.
Samen zijn Kinly en MK2 in de Nederlandse markt de expert voor IT-driven AV- en visuele samenwerkingsoplossingen. Kinly vergroot hiermee haar audiovisuele kennis en ervaring. Voor MK2 en haar klanten betekent dit een verbreding van het portfolio met de Kinly Cloud en managed visuele samenwerkingsoplossingen.

De gezamenlijke Kinly-organisatie in Nederland en België telt ruim 200 werknemers verspreid over vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Zwolle, Breukelen en Gent. Met de overname heeft Kinly wereldwijd 600 werknemers, verdeeld over vestigingen in Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore, Nederland en België.

“De overname van MK2 past perfect binnen onze eind vorige jaar ingezette strategie om een wereldwijde leider in deze markt te worden en zo bestaande maar ook nieuwe wereldwijde klanten zo goed mogelijk te ondersteunen”, zegt Magnus Ekerot, CEO van Kinly.
“De overname door Kinly is een belangrijke volgende stap in de groei van MK2. Wij breiden hiermee snel ons huidige portfolio van visuele samenwerkings-oplossingen uit, wat een mooie aanvulling is op onze huidige en toekomstige dienstverlening.” - Roel Vermaat en Jeroen van Doorn, eigenaren van MK2

Terug naar nieuws overzicht

Tags

av, audio, video