IT4Kids ondersteunt Esther Vergeer Foundation

12-11-2018 | door: Redactie

IT4Kids ondersteunt Esther Vergeer Foundation

IT4Kids ondersteunt samen met Dutch IT – channel de Esther Vergeer Foundation tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 17 januari 2019. Hierbij doneert IT4Kids een bedrag aan de stichting van de paralympische sporter Esther Vergeer, die gehandicapte kinderen stimuleert te tennissen.

Esther Vergeer, de meest succesvolle Nederlandse paralympische sporter, is ‘special guest’ tijdens de vierde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Op dit feestelijk netwerkevent voor de IT-industrie in Studio 21 worden op 17 januari 2019 awards uitgereikt aan IT-bedrijven en personen die in 2018 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Tijdens het gala zal Esther Vergeer namens de Esther Vergeer Foundation het stokje overnemen van Hulphond Nederland. Hierbij doneren Dutch IT-channel en IT4Kids aan de Esther Vergeer Foundation een bedrag.

Zelftrouwen

Lara Kool, vrijwilliger bij IT4Kids en organisator van het jaarlijkse benefietgala: “We hebben veel bewondering voor de werkzaamheden van de Esther Vergeer Foundation. Wij zijn erg trots dat we dankzij onze donateurs de foundation kunnen ondersteunen. We dienen allebei een heel mooi doel en het is geweldig dat we op deze manier de handen ineen kunnen slaan. Wij hopen dat dit het begin is van nog meer moois. Want, ieder kind moet kunnen sporten!”

Rob de Kleijnen, directeur van Dutch IT-channel: “Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen, net als de Esther Vergeer Foundation. Samen zijn ze een mooie match om nog meer gehandicapte kinderen te ondersteunen en te enthousiasmeren om aan sport te doen, zoals rolstoeltennis. IT4Kids zorgt dat kinderen zelfvertrouwen krijgen door middel van waarden en skills als respect, weerbaarheid, samenwerken en omgaan met verlies. IT4Kids vindt dat elk kind aan sport moet kunnen meedoen, ook gehandicapte kinderen.”

Witold Kepinski (hoofdredacteur Dutch IT–channel): “Ik ben verheugd dat IT4Kids de Esther Vergeer Foundation ondersteunt. Ik verheug mij erop om samen met haar en de IT4Kids organisatie de Editors Choice te mogen uitreiken. Deze award wordt uitgereikt door de redactie van Dutch IT-channel aan een persoon of bedrijf die opmerkelijke prestaties heeft verricht voor de Nederlandse IT business.”

Nomineren en gala

Het Dutch IT-channel Award Nieuwjaarsgala wordt gepresenteerd door Anouk Smulders en is met ruim 700 gasten het grootste netwerk event voor de Nederlandse IT-Business. Kepinski:  ”Op www.dutchitawards.nl kan er nu gestemd worden op 80 nominaties die bestaan uit personen, leveranciers, distributeurs en resellers. De awards worden in een sportieve sfeer tijdens het gala op 17 januari 2019 in Studio 21 uitgereikt. We roepen iedereen in de Nederlandse IT-business om te stemmen!”

Over IT4Kids

Elk kind doet mee! Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen. Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 423.000 kinderen (bron: Jeugdsportfonds, resp. SCP armoedesignalement 2014) op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 8 kinderen. Veel kinderen uit deze groep missen de kans om te kunnen sporten. Waarden en skills als respect, weerbaarheid, samenwerken, omgaan met verlies en doorzettingsvermogen worden geleerd bij het meedoen aan sporten. Waarden en skills die zo belangrijk zijn in elke fase van ons leven. IT4Kids vindt dat elk kind moet meedoen!

IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan de goede doelen die zich in zetten voor kinderen.

Gaat u binnenkort uw hardware vervangen?

Doneer deze hardware dan via IT4Kids.

T. 071 800 1532 
E. info@IT4Kids.nl

https://it4kids.com/nl/

Over Dutch IT-channel Awards

De Dutch IT-channel Awards, dat op 17 januari 2019 in Studio21 in Hilversum plaatsvindt, is het grootste IT Business netwerkevent van Nederland. Op het feestelijke Nieuwjaarsgala komen IT-leveranciers, IT-distributeurs en IT-dienstverleners samen om het belang van de Nederlandse tech business te vieren. Hierbij worden 19 awards uitgereikt aan bedrijven en personen die in 2018 unieke prestaties hebben geleverd. Het thema ‘sport’ staat centraal tijdens de Dutch IT-channel Awards: meedoen is veel belangrijker dan winnen. Het gaat erom dat de Nederlandse tech industrie het verschil maakt met hun producten en diensten om bedrijven te ontzorgen en te helpen met groei van hun digitale transformatie. Onder het motto “Let’s celebrate the channel” vieren ruim 700 gasten het bestaan van de hele IT-industrie en haar belang voor de bedrijvigheid van Nederland.

Voor alle informatie over de Dutch IT–channel Awards surf naar www.dutchitawards.nl

Voor informatie over deelname aan de Dutch IT-channel Awards en donaties voor de Esther Vergeer Foundation neem contact op met:

Yvonne Bansagi, Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl, Mobiel: 06-23530399

Terug naar nieuws overzicht
Hardware