Wouter Hoeffnagel - 12 november 2018

KPN introduceert nieuwe abonnementen voor MKB

KPN introduceert nieuwe abonnementen voor MKB image

KPN introduceert Combineer & krijg meer voor MKB klanten. MKB'ers die internet, vast bellen en mobiel bellen combineren worden via deze abonnementen met extra voordelen beloond: Combinatie Voordelen.

KPN EEN MKB klanten die Internet en Vast Bellen combineren met Mobiel bellen krijgen 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen en een verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes. Daarnaast krijgen zij gratis licenties van F-Secure Computer Protection waarmee zij hun computers en laptops kunnen beschermen tegen onder andere virussen en spyware. KPN is naar eigen zeggen de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

De Combinatie Voordelen worden gefaseerd geïntroduceerd. Klanten die in aanmerking komen voor de voordelen hoeven zelf geen actie te ondernemen. De 5% korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch bij deze klanten geactiveerd en zijn zichtbaar op hun factuur. Voor het activeren van de gratis licenties van F-Secure Computer Protection neemt KPN contact met hen op.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!