Witold Kepinski - 12 november 2018

Barracuda stelt Futura aan als distributeur

Barracuda stelt Futura aan als distributeur image

Barracuda stelt Futura aan als distributeur. Alain Luxembourg, Nico Bosschaert en Ed de Wilde hebben het distributiecontract ondertekend. 

Ed de Wilde: "Met Barracuda kunnen wij bestaan-de partners en nieuwe partners zich laten ontwikkelen op gebied van security. Dit geeft ze een sterkere propositie bij de eindgebruiker."

De Wilde vervolgt: "Met de producten en diensten van Barracuda kunnen wij onder andere inspelen op de Security van e-mail met “Barracuda Essentials” (ESS) en/of “Barracuda Sentinel” (SEN) dat phishing mail at-tacks voorkomt, netwerken met de CloudGen Firewall (FW) (on-premise, virtual & cloud), online applicaties met de “Web Application Firewall” (WAF), Barracuda backup (BU) en meer. In de toekomst zal Security voor bedrijven steeds een belangrijkere rol gaan spelen. Cybercrime zal in gro-tere getale toenemen en als organisatie is het prioriteit om data veilig te stellen. Met Barracuda als marktleider in de Security wordt deze veiligheid op een zo hoog mogelijk niveau gegarandeerd. Een gedeelte van de veiligheidsproblemen zijn nog steeds afkomstig door menselijk falen, daarvoor is “Phishline” ontwikkeld. Door mensen te trainen en te onderwerpen aan simulaties en testcases, zal de manier van denken worden aangepast, waardoor er een groter bewustzijn ontstaat van cyber-crime."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!