Kofax koopt Nuance Document Imaging Solutions
14-11-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kofax koopt Nuance Document Imaging Solutions

Kofax, leverancier van intelligente automatiseringssoftware voor het automatiseren en digitaal transformeren van end-to-end bedrijfsprocessen, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Nuance Document Imaging (NDI), een divisie van Nuance Communications.

NDI levert software om organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun op informatie gebaseerde capture- en printprocessen, van arbeidsintensief, foutgevoelig en kostbaar tot zeer efficiënt, geautomatiseerd en veilig. De producten van het bedrijf helpen organisaties bij het naleven van informatiebeveiligingsbeleid en -voorschriften, verminderen risico's en zorgen ervoor dat werknemers volledige controle hebben over documenten en informatie. De platformonafhankelijke compatibiliteit van Nuance biedt naadloze implementatie voor multifunctionele printers (MFP's), printers, desktops en mobiele apparaten. Nuance-oplossingen bieden een consistente, vertrouwde en intuïtieve gebruikerservaring voor efficiëntere en natuurlijkere interacties met technologieën die worden gebruikt voor het maken, vastleggen, afdrukken en verwerken van documenten.

"Door de overname van de document imaging divisie van Nuance, zal Kofax de klantwaarde verhogen door het toevoegen van sleuteltechnologieën, waaronder cloud-compatibiliteit, scan-to-archive, scan-to-workflow, printbeheer en documentbeveiliging, aan onze end-to-end Intelligent Automatisering platform ", zegt Reynolds C. Bish, Chief Executive Officer van Kofax. "Bovendien kunnen we nu de beste functies voor het vastleggen en afdrukken van beheer op de markt combineren in één productportfolio."

NDI is een speler apparaat- en printbeheer. Meer dan 6 miljoen kenniswerkers gebruiken de Capture- en Workflow-oplossingen van NDI. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 actieve implementaties van zijn Print Management-oplossingen. Door de overname van vandaag wordt Kofax de wereldleider in Capture and Print Management. "De uitgebreide oplossingen van Nuance stellen organisaties in staat om hiaten te stroomlijnen en te elimineren over het volledige spectrum van workflows over de hele levenscyclus van documenten van oorsprong tot archivering", aldus Al Monserrat, EVP & General Manager, Imaging Division bij Nuance Communications. "Met Kofax zullen onze klanten profiteren van de aanvullende en uitgebreide mogelijkheden van Kofax's Intelligent Automation-platform met oplossingen die inspelen op hun unieke behoeften."

De transactie zal naar verwachting tegen het einde van het eerste kwartaal van 2019 zijn afgerond.

Terug naar nieuws overzicht