Esther Vergeer leidt Paralympic TeamNL Tokyo 2020

Esther Vergeer leidt Paralympic TeamNL Tokyo 2020

Esther Vergeer leidt Paralympic TeamNL Tokyo 2020

14-11-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Esther Vergeer leidt Paralympic TeamNL Tokyo 2020

Op voordracht van NOC*NSF Technisch Directeur Maurits Hendriks en met instemming van het bestuur heeft NOC*NSF Algemeen Directeur Gerard Dielessen besloten Esther Vergeer en Pieter van den Hoogenband aan te stellen als Chefs de Mission van TeamNL. Esther Vergeer zal Paralympic TeamNL Tokyo 2020 leiden. Voor de European Games Minsk 2019 en de Olympische Spelen Tokyo 2020 doet Pieter van den Hoogenband dat.

IT4Kids ondersteunt samen met Dutch IT – channel de Esther Vergeer Foundation tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 17 januari 2019. Hierbij doneren Dutch IT-channel en IT4Kids een bedrag aan de stichting van de paralympische sporter Esther Vergeer, die gehandicapte kinderen stimuleert te tennissen.

Esther Vergeer, de meest succesvolle Nederlandse paralympische sporter, is ‘special guest’ tijdens de vierde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Op dit feestelijk netwerkevent voor de IT-industrie in Studio 21 worden op 17 januari 2019 awards uitgereikt aan IT-bedrijven en personen die in 2018 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Tijdens het gala zal Esther Vergeer namens de Esther Vergeer Foundation het stokje overnemen van Hulphond Nederland.

Maurits Hendriks, Technisch Directeur NOC*NSF : “We hebben voor deze beide chefs gekozen vanwege hun grote en veelzijdige ervaring in de topsport. Zij hebben bij eerdere uitzendingen laten zien dat zij goed in staat zijn om tijdens de Spelen onze sporters optimaal te laten presteren. Ik werk al enige tijd met hen samen en neem Esther en Pieter dan ook met veel vertrouwen op in de teams voor de Europese, Olympische en Paralympische Spelen.”

 

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards