Witold Kepinski - 14 november 2018

Netskope haalt 168,7 miljoen dollar op

Netskope haalt 168,7 miljoen dollar op image

Netskope, speler in cloud security, heeft een investering van 168,7 miljoen dollar ontvangen in een Series F financieringsronde geleid door bestaande investeerders Lightspeed Venture Partners. Bestaande investeerders Accel, Geodic Capital, Iconiq Capital, Sapphire Ventures en Social Capital namen deel, naast de nieuwe investeerder Base Partners.

Gevoed door de visie om de zwaarste uitdagingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan te pakken, zal de investering R & D en wereldwijde uitbreiding van datacenters mogelijk maken van het toonaangevende cloud-platform voor bedrijfsbeveiliging. De ronde brengt het totale bedrag van Netskope verhoogd naar 400,1 miljoen dollar.

Netskope beveiligt diensten als Amazon Web Services (AWS), Box, Dropbox, Google G-Suite, Microsoft Office 365, Slack en Workplace van Facebook. Netskope stelt organisaties in staat de beveiligingstransformatie te realiseren die nodig is om de overstap naar een digitaal eerste model te maken. De Netskope Security Cloud biedt zichtbaarheid en controle biedt, de beste DLP-technologie en bedreigingsbeveiliging voor SaaS, IaaS en het web vanuit één cloudarchitectuur. Voor bedrijven biedt dit de gemoedsrust dat ze in staat zijn risico's te beheren, gegevens te beschermen en bedreigingen te stoppen, ongeacht waar, wanneer of hoe medewerkers hun werk doen.

"Simpel gezegd, zonder beveiligingstransformatie zal digitale transformatie mislukken," zegt Sanjay Beri, oprichter en CEO van Netskope. "We hebben de afgelopen zes jaar de toonaangevende beveiligingswolk naar bedrijven gebracht om deze groeiende uitdaging het hoofd te bieden nu steeds meer bedrijven digitale transformatie omarmen. Met deze nieuwe financieringsronde zijn we een stap dichter bij het helpen van alle organisaties om hun beveiligingsstrategie af te stemmen op het tempo van de cloud-first world van vandaag." 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!