Voiceworks lanceert Coligo MEETINGS voor webbased videovergaderen

14-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Voiceworks lanceert Coligo MEETINGS voor webbased videovergaderen

Voiceworks lanceert Coligo MEETINGS. Deze webbased applicatie maakt het mogelijk om te (video)vergaderen alsof je bij elkaar in e?e?n ruimte zit. De oplossing is gebaseerd op het open source protocol WebRTC.

Coligo MEETINGS is een web-gebaseerde oplossing waarmee zonder additionele software online (video)vergaderingen kunnen worden opgezet. Het gebruik van WebRTC zorgt voor een stabiele verbinding en een betere gebruikerservaring. Coligo MEETINGS is onderdeel van de Coligo suite. Andere applicaties binnen deze suite zijn:

  • Coligo DESKTOP - een centrale communicatiehub vanaf je computer, 
  • Coligo MESSENGER - 1 op 1 chat, groepschat en softphone
  • Coligo REACH - tot in detail instellen van je bereikbaarheid.

De suite is onderdeel van de Managed Voice 3 propositie van Voiceworks.

Inclusief de host kan er met vijf personen vergaderd worden. Deze host heeft tevens de mogelijkheid om gasten te muten en unmuten, zijn of haar scherm te delen en mensen uit de vergadering te verwijderen – of juist toe te voegen. Deelnemers komen in eerste instantie in de wachtkamer terecht. Het is aan de host om de deelnemers in de wachtkamer toe te laten tot de vergadering. Binnen de vergadering kan worden gechat en bestanden worden gedeeld om samenwerking met collega's te vereenvoudigen.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software