Witold Kepinski - 15 november 2018

Exclusive Group en Arcitura Education bieden resellers cloud kennis

Exclusive Group, de value-added services en technologies (VAST) group, heeft aangekondigd een overeenkomst aan te gaan om de enige wereldwijde aanbieder van Arcitura Education’s erkende, vendor-neutrale Cloud Certified Professional (CCP) accreditatie programma te worden. Deze stap benadrukt de unieke waarde van het ‘Cloud Competency Center’ van Exclusive Group en stelt duizenden resellers in staat om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te voldoen aan de veranderende uitdagingen van de klant rondom cloudtransformatie. Hierdoor kunnen resellers aanzienlijk extra inkomsten genereren aldus de twee partijen

“Resellers kunnen het zich niet veroorloven om hun voorsprong op de markt te verliezen door een gebrek aan cloudcompetenties. Ze hebben nieuwe vaardigheden nodig om hun ervaring en technologische kennis aan te vullen, zodat klanten ze blijven beschouwen als relevant voor hun toekomst”, zegt Andre Dieball, Global Director Services bij Exclusive Group. “70 tot 80% van de bedrijven ervaren een crisis wat betreft Cloud-vaardigheden waardoor men het risico loopt dat transformatie-projecten naar de Cloud niet tijdig klaar zijn en niet binnen het budget opgeleverd kunnen worden.

Cloud

Deze projecten, die elk jaar samen miljarden dollars waard zijn, hebben onafhankelijke, vendor-neutrale cloudvaardigheden nodig die geen voorkeur hebben voor één cloudplatform of vendor. De mogelijkheid om een vertrouwde adviseur te worden in cloud-aangelegenheden is een fantastische opportunity voor partners. Het Cloud Certified Professional (CCP) programma is hier speciaal voor gemaakt.”

Security

Cursussen en examens voor het programma, samengesteld uit acht gecertificeerde specialismen in fundamentele en geavanceerde cloudexpertise, waaronder Cloud Technology Professional, Cloud Architect en Certified Cloud Security Specialist, zijn verkrijgbaar via Exclusive Group’s Cloud Competency Center, onderdeel van de Passport Global Services-divisie. Cursussen worden wereldwijd geleverd, klassikaal of online, in meer dan 30 regio’s wereldwijd. Naast het profiteren van de waarde van het ontwikkelen van cloud-gerelateerde vaardigheden waarvoor een tekort is, worden partners uitgenodigd om een extra inkomstenstroom te creëren door de cursussen en examens te verkopen aan hun klanten.

Business

"Voor organisaties, projectteams en professionals is het belangrijker dan ooit om een ??duidelijk, vendor-neutraal begrip van cloud computing op te stellen. Door deze kennis komt  iedereen op één lijn, waardoor het risico wordt verkleind en het inkomstenpotentieel aanzienlijk wordt vergroot. Via de Passport Global Services divisie biedt Exclusive trainings- en examineringsmogelijkheden die een optimaal platform bieden om professionals te bekwamen met beproefde, industry-level cloud computing-vaardigheden en accreditaties", aldus de erkende business en technology auteur en CEO van Arcitura Education, Thomas Erl. "Onze boodschap is, blijf niet achter - koop nu in het Cloud Competency Center en maak van de gelegenheid gebruik, voor uzelf en uw klanten, om door de industrie erkende cloud computingvaardigheden en accreditaties te verwerven."

Exclusive Networks zal in Nederland vanaf 2019 starten met klassikale cursussen vanuit het Cloud Competency Centre. Deze cursussen zijn voor resellers, maar kunnen uiteraard ook aan eindklanten aangeboden worden via resellers.

Lees hier meer over het Cloud Competency Centre en indien u interesse heeft in een cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier dat bij de cursus vermeld staat of via +31 499462121 of via services@exclusive-networks.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!